Općenito > Maxiskuteri

Liberty 200

<< < (2/3) > >>

sfreak:

--- Citat: gokiSP - 19 Siječanj, 2009, 12:13:47 ---znam da nema kurble al neznam dal ima mehanizam na deklu...

--- Kraj citata ---

ne znam nikad nije otvaran jer je skut od starog i nije bilo potrebe za tim...

s obzirom da na deklu nema one rupice ko na skipperu da se stavi kurbla sumnjam da ima mehanizam za kurblu...

gokiSP:
da onda i ja sumnjam da ima... moze bit da je mozda otisao ventilator na variu...mislim moze bit bilo sta, glupo je nagadati...ne budi ljen nego skini deklo i pogledaj sta je, vjerujem da ces vidit u cemu je problem ako ga samo otvoris...

sfreak:
vidjet cu na vikend ako bog da vremena i ne lijenosti  :toothy12:

marko209vx:

--- Citat: sfreak - 19 Siječanj, 2009, 16:11:26 ---
--- Citat: gokiSP - 19 Siječanj, 2009, 12:13:47 ---znam da nema kurble al neznam dal ima mehanizam na deklu...

--- Kraj citata ---

ne znam nikad nije otvaran jer je skut od starog i nije bilo potrebe za tim...

s obzirom da na deklu nema one rupice ko na skipperu da se stavi kurbla sumnjam da ima mehanizam za kurblu...

--- Kraj citata ---
nema mehanizam za kurblu. e da ti nije zastekao bendeks, mozda je feder propisao pa pada uvjek na zube za paljenje...
ko ce znat, skini deklo ovako mozes samo nagadat a moze 322344 stvari bit....

X-Spirit:
kvacilo ti steka, kod startanja pocne skripat u deklu, i to se dogada kod startanja i pri manjim brzinama, i ovisi kako kada, skini kvacilo i probaj malo posmirglat, imam isti problem, i cuo sam jos za par vxr-ova istu stvar...

a da li skuter ide normalno, jel imam kakvih znakova da je oslabio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju