Općenito > Maxiskuteri

Liberty 200

(1/3) > >>

sfreak:
jucer sam bio do cure sa skuterom i kad sam dosao blizu kuce, pri dodavanju gasa se cuje neki zvuk ko da zastruze u deklu...

ne samo u voznji, vec i dok stoji skuter...ne kuzim se bas u tehniku pa sto bi to moglo bit...mozda kvacilo, ali skuter ne za vibrira nista vise nego inace (na slideru kad je kvacilo proslo se cijeli tresao pri dodavanju gasa)...remen mozda?

blizu 9000km je sad...ne znam dal ima veze ali isao sam po magistrali oko 110, dosta hladno je vani, ali sam ga zagrijao prije nego sam krenuo...

marko209vx:

--- Citat: sfreak - 18 Siječanj, 2009, 15:02:24 ---jucer sam bio do cure sa skuterom i kad sam dosao blizu kuce, pri dodavanju gasa se cuje neki zvuk ko da zastruze u deklu...

ne samo u voznji, vec i dok stoji skuter...ne kuzim se bas u tehniku pa sto bi to moglo bit...mozda kvacilo, ali skuter ne za vibrira nista vise nego inace (na slideru kad je kvacilo proslo se cijeli tresao pri dodavanju gasa)...remen mozda?

blizu 9000km je sad...ne znam dal ima veze ali isao sam po magistrali oko 110, dosta hladno je vani, ali sam ga zagrijao prije nego sam krenuo...

--- Kraj citata ---
skini deklo i provjeri...da ti se nije variomat odvido i struze u onaj lim... Mozda ti zvono struze iza u blok ali to je mala vjerovatnost.
Po mome remen je tesko, najvjer polutka variomata...skini deklo pa skini variomat i provjeri... redom skini i zvono ono ti ide samo van.

nema ti to veze sa temperaturom.

gokiSP:
a jel ti imas u deklu mehanizam za kurblu ili nema nista?

Po?etnik:
mislim da oni to nemaju

gokiSP:
znam da nema kurble al neznam dal ima mehanizam na deklu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju