Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
devil_ma-yela:
kad će taj video i slike... narod se ne može dočekat :icon_biggrin:
Ive_MHR:
ma opet spamate :toothy12: glavni black opet :toothy9:
polako bit ce video ;D
sven_vx:
ma di...mikele ce se cijelu noc vozit...najranije ce sutra popodne stavit slike... :toothy9:
sinke23:
vec se stavlja samo video ima 50 mb pa treba dosta dugo.. za pola sata ce biti sve..
DevMichele:
;D Dovako izgledam danas cjeli dan hehe..zadovoljan sam sa motorom al jos samo da legne glava i zvjer ...nazalost imao sam 2nesrece ,prva je ta sta sam ostao bez gljive dok sam se vozio jbg bila je ona guma napuknuta vec od prije ,a druga je ta sta sam ostao bez ljevog zmigavca zahvaljujuci moj brzopletnosti.
Ovako motor kad je ima gljivu se dizao ko lud ali bez nje totalno drugacije vuce tj slabije na motoru su 14 grama rolice trebale bi tvrdje suste ili neku jacu glavu koja ce sigurno doci i onda bi to bio posao.na sljedecem klipicu motor je bez filtera i ima slab start al i u takvom stanju vidi se kako bjezi donekle seriskom spu a kad pocnem kocit tek onda krece ono pravo ..
evo par slikica cisto da vidite kako motor izgleda ...sto se tice krajnje a cujte 150 al imam filing da sam imao prilike bit na duzoj ravnici da bi pocupao jos al to cemo veceras znat idem ga isprobat na "medulinskoj"
za kraj video
sutra video turpijani sx(+30ks) i sp
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju