Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (157/172) > >>

sinke23:
vratili se mi sa test vozne... bilo je zabavno... michele je vozio protiv mog sp koji nije da ide ali ni ne stoji, odvozio je protiv najjaceg sx 125 isturpijanog koji imamo u gradu i mogu reci da motor ne ide.... nisko leti!  :headbang: nisam se previse petljao u ovaj projekt jer se i onako dizala prevelika magla ali na kraju svega mislim da je projekt uspjesno odraden bez obzira na sve. svaka cas jurcetu koji je slozio ovaj motor i micheletu koji je imao strpljenja.. sada ima onih koji kazu puno para ulozeno,i sve to ali mislim da bi ovaj skuter svako htjeo barem na 1 dan da se izvoza jer  je brutalan! spremne su i slike i snimke i sada cekamo da michele to stavi... a mislim da ce ih ponosno pokazati!  :icon_tongue:

2TDottore:
aj super da ste svi zadovoljni al kao sto rekoh sp ide fino al iskreno da bi ga htio imat nebi....za svakodnevnu voznju vise volim 4T a ak bi utukao tolko love u nekog 2T skutera za izgustat se to definitivno nebi bio sp 180 nego neka 70cc drkalica.... ;D

black-rox:

--- Citat: 2TDottore - 14 Studeni, 2009, 18:56:37 ---aj super da ste svi zadovoljni al kao sto rekoh sp ide fino al iskreno da bi ga htio imat nebi....za svakodnevnu voznju vise volim 4T a ak bi utukao tolko love u nekog 2T skutera za izgustat se to definitivno nebi bio sp 180 nego neka 70cc drkalica.... ;D

--- Kraj citata ---
Jebeš 70cc drkalicu koju sp pojede za doručak,a ta drkalica traje 100 puta kraće od nakopanog sp 180 troši ko smk,a nakopani sp 180 6litara i moreš s njim di oćeš :hello:

Ive_MHR:
vidio i to cudo, ide mali sta je je, al imam feeling da start nekako ga jos drka ili sam ja prolupo do kraja, a i sinketov SP ide ljepo za originala :icon_biggrin:

ostalo cete vidit kada tada ;D

2TDottore:

--- Citat: black-rox - 14 Studeni, 2009, 20:00:17 ---Jebeš 70cc drkalicu koju sp pojede za doručak,a ta drkalica traje 100 puta kraće od nakopanog sp 180 troši ko smk,a nakopani sp 180 6litara i moreš s njim di oćeš :hello:

--- Kraj citata ---

oprosti al ja pricam o gustu a ne o svakodnevnoj voznji a to da sp pojede high end drkalicu nebi bas reko.....a nakopanog sp-a nije ni trecinu gust vozit ko high end drkalicu....a ti ak tolko vjerujes u svog sp-a mi bumo napravili sljedece sezone jednu turneju od 1500-2000km prek vikenda pa nam se mos slobodno pridruzit pa da vidim kolko si siguran u svog nakopanog sp-a....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju