Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (115/172) > >>

J.U.R.C.A:

--- Citat: gokiSP - 01 Studeni, 2009, 19:18:36 ---pa ako je prvi put citavi blok puknuo zbog necega neutvrdenog i sad se opet slozilo sve isto samo uz pravilno stelanje mislim da se moglo i ocekivat da ce opet puknut..ti si trebao prije svega napravit kontrolu.. :dontknow: al ok ako je novi blok o tvom trosku to je u redu.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Uglavnom! pukao je opet na istom mjestu!

sto se tice provjere radilica je bila provjerena dali je u balansu na  malim okretajima i bila je!

sto se tice novog bloka on ide o mom trosku!

gokiSP:
ma dobro ti radis..nije moje da ja komentiram tvoj rad.. :icon_thumright:

David:
Jurča, kako smo se čuli danas, balansiranje će sve pokazati, pozdrav !!! :icon_thumright:

sinke23:
ti blokovi pucaju kao da su od stakla.. da mi je znati zasto.... :dontknow:

gumy:

--- Citat: robertttt - 01 Studeni, 2009, 19:23:57 ---di je blok puka sad?

i nije sparit dva razlicita bloka daj mare pizde, jer se blokovi u tvorcnii skupa salivaju jedan sa drugin,uzmi momku komplet blokova koji su skupa saliveni dosli iz tvornice,ja se sican da san ivkulji proda dva razlicita bloka i ima je godinama problema s tin

--- Kraj citata ---

ja imam rasparene blokove ima sigurno 4000km i isto ta pm radilica i nema problema, radilica nema ni mm lufta na ležajima
jedino je sranje sa brtvom ispod cilindra, trebalo se dost diht mase staviti da ne pušta vodu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju