Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
J.U.R.C.A:
evo ga ! prvi problemi.
pukao opet blok!
sutra opet isponova!
ide radilica sa magnetom variomatom i svime ovjesenim o nju na balans test pa po potrebi na balansiranje!
uglavnom o mom trosku sam nabavio nove blokove pa da napokon vidimo u cemu je problem!
gokiSP:
a razlog prvog pucanja bloka je bio ???
J.U.R.C.A:
--- Citat: gokiSP - 01 Studeni, 2009, 19:10:36 ---a razlog prvog pucanja bloka je bio ???
--- Kraj citata ---
neznam jer nisam radio ja prvi blok.
ili prevelike vibracije usred jako visokih okretaja(koje jolly trazi ) ili necentrirana radilica(koja ne pokazuje van balansa na niskim okretajima)
gokiSP:
pa ako je prvi put citavi blok puknuo zbog necega neutvrdenog i sad se opet slozilo sve isto samo uz pravilno stelanje mislim da se moglo i ocekivat da ce opet puknut..ti si trebao prije svega napravit kontrolu.. :dontknow: al ok ako je novi blok o tvom trosku to je u redu.. :icon_thumright:
robertttt:
--- Citat: J.U.R.C.A - 01 Studeni, 2009, 19:06:40 ---evo ga ! prvi problemi.
pukao opet blok!
sutra opet isponova!
ide radilica sa magnetom variomatom i svime ovjesenim o nju na balans test pa po potrebi na balansiranje!
uglavnom o mom trosku sam nabavio nove blokove pa da napokon vidimo u cemu je problem!
--- Kraj citata ---
di je blok puka sad?
i nije sparit dva razlicita bloka daj mare pizde, jer se blokovi u tvorcnii skupa salivaju jedan sa drugin,uzmi momku komplet blokova koji su skupa saliveni dosli iz tvornice,ja se sican da san ivkulji proda dva razlicita bloka i ima je godinama problema s tin
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju