Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
black-rox:
Ja neću staviti filmić dođite u RI probajte pa se sami uvjerite :toothy11:
2TDottore:
--- Citat: J.U.R.C.A - 26 Listopad, 2009, 00:50:17 ---Lagano frkani sp .. koji je i dalje za gradsku upotrebu !
--- Kraj citata ---
frende pa ovaj sp od dineka skace ko koza kad ju upiknes u guzicu......mislim da nema potrebe da se stanem na liniju s tobom dok to ne sredis.....bwahahahahahha.....
sinke23:
--- Citat: gokiSP - 26 Listopad, 2009, 18:06:44 ---evo ja cu ti stavit filmic cim slozozim masinu nazad na skuter..imam samo dell 26, prirubnica 45 i usis..prijenos full serijski, rolice su 15.5..blokovi, cilindar, glava-serijsko
skuter dize na gas i ne samo od nule kad kvacilo tek odvoji..btw i ja imam rms amortizer sa duzom oprugom i nastelan u najtvrdi polozaj..
:)
--- Kraj citata ---
vozio sam vise full kit sp, pogotovo ih ima tu po trstu. mogu reci da skuteri idu bolesno, i da se sa serijalom ne moze mjeriti, ali neka mi nitko ne govori da seriski sp ne moze skocit na startu i da sa 40 na sat ne moze poletit na zadnji tek tako. nikad se nisam bavio tim preradama jer sam svjesan da za to treba biti veci majstor od onog koj zna samo otvorit i sklopit. mogu reci samo jednu stvar, sa svojim sp sam proso preko 20 000 km bez popravka i uzivao ful, a svatko ko je preso sa serijale na tuning nije vidio dan da nije nesto sarafao... a da ne pricam zivce i pare koje mu je taj tuning pojeo. cijenim decke koji rade na preradama i koji su pokazali znanje u tome ali cu reci i to da ta vrsta "sporta" je samo za one koji su svijesni sta je to ,sto podrazumijeva da kad nesto rikne mu je kao "dobro jutro" i budimo realni... za one koji imaju malo deblji novcanik :hello:
dino_180:
ne želim pametovat niti išta ali sinke nisi u pravu da tvoj full serijala sp baca sa 40 na sat na zadnji SAMO na gas to nije moguče.pazi serijala 40 kmh pa pikneš gas i digne...nemoguče. moj sp ima start ima krajnju ima sve.doslovno diže na gas sa 40 na sat.J.U.R.C.A ga je slagao i sve je tip top.njemu bi u ruke dao sve da slaže jer dečko zna šta radi.po mjerenjima smo vidli da moj motor ide u rangu s onima na ph a svi znamo kak ti motori idu s tim da nema auspuh
DevMichele:
--- Citat: sinke23 - 26 Listopad, 2009, 18:27:31 --- vozio sam vise full kit sp, pogotovo ih ima tu po trstu. mogu reci da skuteri idu bolesno, i da se sa serijalom ne moze mjeriti, ali neka mi nitko ne govori da seriski sp ne moze skocit na startu i da sa 40 na sat ne moze poletit na zadnji tek tako. nikad se nisam bavio tim preradama jer sam svjesan da za to treba biti veci majstor od onog koj zna samo otvorit i sklopit. mogu reci samo jednu stvar, sa svojim sp sam proso preko 20 000 km bez popravka i uzivao ful, a svatko ko je preso sa serijale na tuning nije vidio dan da nije nesto sarafao... a da ne pricam zivce i pare koje mu je taj tuning pojeo. cijenim decke koji rade na preradama i koji su pokazali znanje u tome ali cu reci i to da ta vrsta "sporta" je samo za one koji su svijesni sta je to ,sto podrazumijeva da kad nesto rikne mu je kao "dobro jutro" i budimo realni... za one koji imaju malo deblji novcanik :hello:
--- Kraj citata ---
sinisa stvar je u tome sta njegov em baca na zadnji sa 40 (sta kod serijale je totalno nemoguce) em ide preko 140 po gpsu sto se mogu kladit da neide ni jedna serijala ,svako moze stavit lakse rolice motor ce prevrtavati i nece imat krajnju dizat ce se nesto u startu i to je to .Neko voli serialu neko tuning sve ovisi od covjeka do covjeka ja sam uvjek bio vise za tuning nazalost to nije jeftino ,al kad nesto volis onda to nema cjene.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju