Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (79/172) > >>

DevMichele:

--- Citat: Area51 - 26 Listopad, 2009, 14:53:40 ---Nek prestane spamat ekipa koje se ovo netiče, maltene kopirate postove jedni od drugih. Najbolje da počnete skupljat pare za dev-a. Ako netko ima što reći to je onda Dev i Hac, ostali što se tiče te priče nula bodova. Nalazite se "Projektima" pa nek i postovi budu u skladu s time!

Lp

--- Kraj citata ---
hvala area hehe ljudi evo stvarno mislim da je ova tema pod projektima tako da nezelim da postane chatroom
pisite ako imate pitanja ili komentare vezane uz moj projekt i bez prepucavanja...hvala jos jednom

ovako sutra motor krece za zg u sriejdu bi trebao biti kod jurceta ...ja se nadam da ce bit dobro obavljen posao te da ce trajat sto mi je i najbitnije!!
sto se tice dal ima ili nema ljudi koj znaju sa skuterima po puli hmm necu ulazit u to ugl ima 2 piaggio seriva od kojih oba znam vlasnike i moj su motori bili u oba servisa, kad se radi o serijali decki su super cim je nesto van seriski radje slozim sam .Sto se tice mene i mog znanja...ovako nisam neki maher al kad sam imao spa sa karbom i glavom iso je bolje nego sada a niko mi ga nije stelao vec sam neka to potvrde sinisa i elvis koj su vidjeli da motor leti.Pitatese zasto onda nisam ni ovo slozio sam ,prvo jer nisim zelio nista sjebat ipak bi bilo steta ipak su djlovi koj kostaju a drugo veliki mi problem predstavlja paljenje koje se treba stelat koj 2mm duze radilice.Nakon svega izgleda da bi bilo bolje da sam sam slagao,No ponavljam ima nade da ovaj sp koj je u odlicnom stanju (naravno osim masine ) da se vrati na pulske ulice i da pokaze pravu 2t snagu  :toothy12:

CoK:
Znas li otprilike kada bi se mogla ocekivati masina,i dali bi mogli vidjeti koju sliku puknutog bloka?  :toothy9:
Mislim da ce sve zavrsiti kako bi i trebalo
MI SMO UZ TEBEEEE!!!!! :invasion: (neam pojma tko si al svejedno imas potporu)

DevMichele:
slike imam a sutra ce biti 10ak slika na forumu ,ja se nadam da ce bit gotov sljedeci tjedan

black-rox:
Da pojam za hrvatski tuning :laughing7: :laughing7: :laughing7: mislim ovo je sad pretjerivanje već lol :laughing9:

gokiSP:

--- Citat: J.U.R.C.A - 26 Listopad, 2009, 16:59:23 ---
nije isto imat samo start radi laganih rolica ili kad skuter kroz cjeli power band ne prevrtava i ima krajnju od 142 (po gpsu)sa serijskom getribom i ispuhom sto sp sa snimke ima!

ti ako stavis 12.5 rolice motor ce ti prevrtavati sigurno i tog si svjestan.

plus namjerno nisam nista napisao glede ovjesa. ovaj skuter ima rms r 30 plinski amortizer koji je postelan uzasno tvrdo i motor prilikom starta ne prenese masu na zadnji kotac nego ima tendenciju odrzavanja vecine mase k prednjem kotacu.

uglavnom ja sam stavio snimku ne iz razloga da bi nesto dokazivao vec sam se telefonski cuo sa michaelom i dogovorio da cu mu stavit snimku koliko skuter treba biti zivahan i energican na startu obzirom na njegovo zaljenje da skuter njegov je mrtav do 40 ....

i na kraju bez uvrede ili ponizavanja ikoga ove price da serijski sp dize i te pricice za malu djecu pricajte nekom drugom. naslagao sam se spa 180 od serijskih pa do onog full naturpijanog sto je bio u motoklubu i koji je i dan danas pojam za hrvatski tuning pa sam malo bolje upoznat sa situacijom kako i koji dio utjece na performanse kod big bora 2t isto kao i kod big bore 4 t!

--- Kraj citata ---

evo ja cu ti stavit filmic cim slozozim masinu nazad na skuter..imam samo dell 26, prirubnica 45 i usis..prijenos full serijski, rolice su 15.5..blokovi, cilindar, glava-serijsko

skuter dize na gas i ne samo od nule kad kvacilo tek odvoji..btw i ja imam rms amortizer sa duzom oprugom i nastelan u najtvrdi polozaj..

:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju