Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (68/172) > >>

black-rox:

--- Citat: hac - 25 Listopad, 2009, 14:26:27 ---o kakvom masnom naplačivanju razgovaramo? 500 kn za upresavanje i slaganje blokova + 300 kn za preradu blokova.......djelovi su koštali koliko i na SIPu.....dečku se žurilo i nije mogao čekat još jedan dan .......karb nisam mogao ni osnovno odoka poštelat jer je needle jet bio polomljen,tj dizna je bila polomljena i dio je ostao zaglavljen u needlejetu............da mi je osobno donio tu mašinu ne bi je vjerovatno ni htio uzet radit

--- Kraj citata ---
500kn tebi nije masno ček ti daješ račun za to plaćaš državi porez pa je zato tako skupo i 300kn za malo počačkat po blokovima,sve ovo šta si radio max se moglo naplatiti 400 do 500kn ok da je cijena ova veća ali da je dobio motor pali vozi bez ikakvih sranja ovako je to sve preplatio........

steeef:
kolko ja znam nie platil niš više osim stavljanja radilice i sređivanja blokova...nikakve šarafe ni navoje ni slaganje karba ni ničeg drugog..kae htel to mu je hac napravil.

hac:
ajd bleki de se scooliraj....očigledno da nisi nikad radio slaganje i turpijnje kak treba ak misliš da je 100 e puno za slaganje i turpijanje 2T makine.....neču ulazit dalje u raspravu jer nema smisla.dečko se upustio u nešto za šta očito nije spreman,za poštelat 2T treba strpljenja i nešto znanja koje očigledno dečko nema

efz:

--- Citat: stefek_kc1 - 25 Listopad, 2009, 14:39:43 ---kolko ja znam nie platil niš više osim stavljanja radilice i sređivanja blokova...nikakve šarafe ni navoje ni slaganje karba ni ničeg drugog..kae htel to mu je hac napravil.
--- Kraj citata ---
Vidis ti tako tvrdis, a ja koliko znam nije bilo sve kako je trebalo biti, i mislim da se oni dvoje trebaju dogovoriti i raspraviti ko tu koga...... :icon_thumright:

Ja priznajem da se u mehaniku ne razumijem dovoljno tak da ne ulazim u rasprave od cega su vibracije, zasto su pukli blokovi, ovo-ono, al ko laik postavljam pitanje da li je mehanicar, ako je sve bilo u takvom rasulu kak se prica, bio duzan upozoriti stranku o stanju masine i o mogucim problemima i posljedicama pustanja u rad iste ???

steeef:
možda sam se krivo izrazil...kae platil to mue napravljeno..
moja mašina je isto kod haca i znam kak čovjek radi..
pali mašina na zub i vozi bez problema..i ide malo bolje neg ova dotična..
moj motor je kompletan tamo pa odma to hac i štela tak dae mašina pici pici i vozi i prede ko curica..treba to znat uštelat a i očito stavit mašinu kak treba na motor i sve ostalo...da svi znaju šarafit po motorima nebi bilo servisa ni majstora...a dok neznaš i nemaš iskustva s tak nečim onda ni nemre to bit kak spada.

uostalom da,to budu oni riješili..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju