Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
hac:
vidim da me se proziva pa da razjasnim neke stvari.......da je radilica van balansa sjebala bi ležaje daleko prije nego blok.............ja u biti nisam vidio lošije SP makine što se tiće vijaka i pokidanih navoja......bar pola ih je sjebano bilo na bloku......
--- Citat: ---Kad sam ga opet upalio sve 5 do popodne kad nakon 2km od kuce ostajem bez pola kljesta ,pa se elektro pokretac odviao pa platike itd
--- Kraj citata ---
moje je mišljenje da tu leži uzrok jer su kljesta otpala u vožnji i to sigurno nioje prošlo bez udarca po bloku + kombinacija bez pola vijaka u deklu + spuh na jednom vijku koji se vrti +10 000 rpm.......
aeroxtuning:
Ja ipak mislim da je želja za voznjom bila veća od kompletnog sklapanja,dakle da sve bude tip top....
steeef:
osobno i iz prve ruke sam videl mašinu...otpakiral je skupa s hacom dok je došla i onda poslje rastavljenu...i kak veli hac..nie bilo navoja i šarafa koi nie bil izgrobaren..a o popucalim šarafima u navojima da ne pričam.čak i karb je ko dae bil žvakan između bloka i kotača izrauban i izudaran.
black-rox:
--- Citat: hac - 25 Listopad, 2009, 12:44:16 ---vidim da me se proziva pa da razjasnim neke stvari.......da je radilica van balansa sjebala bi ležaje daleko prije nego blok.............ja u biti nisam vidio lošije SP makine što se tiće vijaka i pokidanih navoja......bar pola ih je sjebano bilo na bloku......
moje je mišljenje da tu leži uzrok jer su kljesta otpala u vožnji i to sigurno nioje prošlo bez udarca po bloku + kombinacija bez pola vijaka u deklu + spuh na jednom vijku koji se vrti +10 000 rpm.......
--- Kraj citata ---
Da pa kad je tako sve bilo u kur*u ako si nešto naplatio onda si mogal i popraviti sve te navoje,a ne zafušat i masno naplatiti.........
hac:
o kakvom masnom naplačivanju razgovaramo? 500 kn za upresavanje i slaganje blokova + 300 kn za preradu blokova.......djelovi su koštali koliko i na SIPu.....dečku se žurilo i nije mogao čekat još jedan dan .......karb nisam mogao ni osnovno odoka poštelat jer je needle jet bio polomljen,tj dizna je bila polomljena i dio je ostao zaglavljen u needlejetu............da mi je osobno donio tu mašinu ne bi je vjerovatno ni htio uzet radit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju