Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (65/172) > >>

aeroxtuning:
hac je vjerovatno to sklepao na brzinu i zato je to tako,inace sumnjam da hac to ne bi dobro slozio.....ako je uzrok svemu slaganje,onda je to jedan veliki minus hacu

doc-sr150:
pa kolko sam ja skužio motor nejde zato kaj nije poštelan pa nije ga mogo hac poštelat ako je kod njega bila samo mašina na slaganju pa nemože napamet poštelat... :icon_scratch:

elvis_27:

--- Citat: aeroxtuning - 24 Listopad, 2009, 21:15:16 ---hac je vjerovatno to sklepao na brzinu i zato je to tako,inace sumnjam da hac to ne bi dobro slozio.....ako je uzrok svemu slaganje,onda je to jedan veliki minus hacu

--- Kraj citata ---
ej,ja znam cijelu pricu taj hac mi se nimalo nesvida,muljao je decka,poslao mu je masinu koju normalan decko i da radi,da to zna imao je sve dijelove bi napravio u max 10 dana,tip je nnjemu nakon skoro 2 mjeseca masinu poslao nije stavio sve dijelove itd... ma mislim neodgovornost,a decko mu sve plati i ceka ga ko debil

aeroxtuning:
za svoje godine je neodgovoran,ali opet cisto sumnjam(ne vjerujem) da je lose slozeno,imao sam par puta priliku vidjeti blokove i cilindre koje je obradio hac i stvarno covijek zna sto radi,profi napravljeno,i ova 2 sr-a kojem se rađene makine su letili sluzili svrsi....

black-rox:

--- Citat: elvis_27 - 24 Listopad, 2009, 21:22:38 ---ej,ja znam cijelu pricu taj hac mi se nimalo nesvida,muljao je decka,poslao mu je masinu koju normalan decko i da radi,da to zna imao je sve dijelove bi napravio u max 10 dana,tip je nnjemu nakon skoro 2 mjeseca masinu poslao nije stavio sve dijelove itd... ma mislim neodgovornost,a decko mu sve plati i ceka ga ko debil

--- Kraj citata ---
Da li možda znaš cifru koju je platio njemu za te radove?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju