Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
elvis_27:
prijatelju on je u motor ulozo 2 soma eura,a motor neide,slusao je nekog tipa iz pi... mate.... ,on mu je to sve sjebao i poslao mu nakon 2 mjeseca !katstrofa mu je to sve slozio vjerovatno gore tek toliko i rekao mu je da je to ,on se nije vozio niti jedan dan ocelo je s e rikavati,mislim meni je zapo decka jer se covjek trudi bu po 7 stati u garazi i oce to napraviti da ide,ali mu bas i neide,sada ce slati kod jurce valjda to,tj poslao je vec vjerovatno,taj decko zna ja mislim dosta dobro sve,pa mislim da nakon njega mu nece bas toliko rikavati!
elvis_27:
--- Citat: black-rox - 24 Listopad, 2009, 21:06:45 ---Zato jer bi volio vidjet malo taj cilindar tuned by hac,a i volim raditi sp-a to s užitkom radim :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
karalj mu se potpisao na cilindar,hahahahahhah!sramotaaa
black-rox:
--- Citat: elvis_27 - 24 Listopad, 2009, 21:08:29 ---prijatelju on je u motor ulozo 2 soma eura,a motor neide,slusao je nekog tipa iz pi... mate.... ,on mu je to sve sjebao i poslao mu nakon 2 mjeseca !katstrofa mu je to sve slozio vjerovatno gore tek toliko i rekao mu je da je to ,on se nije vozio niti jedan dan ocelo je s e rikavati,mislim meni je zapo decka jer se covjek trudi bu po 7 stati u garazi i oce to napraviti da ide,ali mu bas i neide,sada ce slati kod jurce valjda to,tj poslao je vec vjerovatno,taj decko zna ja mislim dosta dobro sve,pa mislim da nakon njega mu nece bas toliko rikavati!
--- Kraj citata ---
I meni je žal isto jer taj motor mora ić,a sad čekamo haca da se izjasni šta je radio da to ne ide?
R@kija:
sad kad jurčos to slozi..jos jedan jako brz sp u hrv.
elvis_27:
--- Citat: rakitje00 - 24 Listopad, 2009, 21:10:18 ---sad kad jurčos to slozi..jos jedan jako brz sp u hrv.
--- Kraj citata ---
da da ,decko stvarno zna raditi!to jedini plus sta je michele dobro napravio od kad aima sp-a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju