Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
DevMichele:
ja sam reko covjek zna stvarno je majstor al zalosno je to sta je tesko sa njim izaci na kraj ...ja gubim strpljenje necu pricat ovdje po pofrumu koliko sam platio djelove i njegov "rad" al cu reci da nije bilo jeftino ,al nadam se zbog njega da ce to stvarno sklopit i da necu iz pule u novu g morat autom :angry7:
DevMichele:
evo odlucio poslikat mobitelom malo po garazi dosada je velika kad se ne vozi :angry9:
180 vs 50 cc auspuh
prednji i zadnji braking disk :icon_biggrin:
zute plastike ofarbane i zakitana rupa di opcenito dolaze oni "usisnici " na volanu
ofarbana na novo kljesta
prirubnica stage 6 za 28 karb ..hvala david :icon_biggrin:
posebno sam ponosan na ovaj sic tapeciran na novo za kricavo zutim koncem :laughing7:
nove hrapave plastike
alarm
malossi torq
xenon u akciji ;D
evo to bi bilo to uskoro bi to moglo bit u pogonu sad se ceka samo hac da rijesi svoj dio posla ..
aeroxtuning:
predobro :icon_thumright:
R@kija:
:notworthy:
black-rox:
--- Citat: DevMichele - 10 Listopad, 2009, 18:54:42 ---ja sam reko covjek zna stvarno je majstor al zalosno je to sta je tesko sa njim izaci na kraj ...ja gubim strpljenje necu pricat ovdje po pofrumu koliko sam platio djelove i njegov "rad" al cu reci da nije bilo jeftino ,al nadam se zbog njega da ce to stvarno sklopit i da necu iz pule u novu g morat autom :angry7:
--- Kraj citata ---
Mogal si to donest u rijeku kod mene bilo bi ti složeno jako brzo,a i cijena bi za to bila jako mala,a ne ovako si platil zlato i još moraš čekat :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju