Tehnički kutak > Tuning skutera
par pitanja u vezi drag volana i brzog gasa
Benjamin:
ak se ne varam svi volani su prema standardu radeni..i promjer je 22mm...i prema tome bi se trebalo dat kombinirat svaki volan s svakom lulicom..
Jel volani nemogu bitrazlicite debljine zbog samog gasa..jel vaka rucka mora pasati na svaki volan...tak da sam siguran da mos kombinirat volane i lulice..
gumy:
ne kontaš ti mene.
znači lulicu sam našao, lulica mi odgovara i sve je ok. volan planiram uzeti od mountainbikea, i većina tih volana ima promjer di se hvata za lulicu 25.4 mm, e sad mene zanima kolki je taj prihvat na lulici, ako neko zna, ima, ili negdje na netu ima taj podatak, jer na SA stranici nema.
Benjamin:
pa to ti i govorim..prihvat je napravljen za oko 22mm ja mislim..nisam sad tocno siguran..izmjeru debljinu rucke na sadasnjem volanu..
Ak je 22mm..onda mos zaboraviti da ces metnuti gas na volan od bicikla...jel je gas napralvjen za manji promjer..a i na nosac ti nece pasat..
aeroxtuning:
super pitanje,umalo sam ti to zaboravio rec.s#ebo sam jednu sajlu jer nije natezala klipic do kraja...pa sam iz bencnia narucio novu i pazljivo skinuo zastitu sa sajle kako bi se klipic dizao do kraja,odnosno da bi se rucka kratkog gasa odvrtala do kraja :)
gumy:
a ništa naručiti ću prvo lulicu pa ću otić u bike shop i naći volan koji odgovara... ili ako neko ima drag volan na roxu pa da mi izmjeri bio bi zahvalan..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju