Tehnički kutak > Tuning skutera

par pitanja u vezi drag volana i brzog gasa

<< < (3/6) > >>

Benjamin:
pa nemoras imat drag volan..mos i orignal volan izmjeriti..jel promjeri rucke su isti ko i na dragu...jel gas pase i na orignal  volan i na drag

gumy:

--- Citat: aeroxtuning - 17 Siječanj, 2009, 18:08:09 ---super pitanje,umalo sam ti to zaboravio rec.s#ebo sam jednu sajlu jer nije natezala klipic do kraja...pa sam iz bencnia narucio novu i pazljivo skinuo zastitu sa sajle kako bi se klipic dizao do kraja,odnosno da bi se rucka kratkog gasa odvrtala do kraja :)

--- Kraj citata ---

hehe, ma mi tu imamo jednog sajla majstora u cjelom gradu kolko znam, i njega sam već zajebavo da mi napravi sajlu 2 puta jer sam prvi put precviko...  :laughing6: ne pitaj kako.  :laughing6: trenutno mi diže klipić do kraja i ler je dobar. a ništa kontam da ću uzeti stage6 gas jer se dobije još jedna gas sajla i dobije se ta tipka koja je dosta korisna :) žmigavce, el paljenje i tako neću imati, a truba dobro dođe :)

benjamin - pa znam, izmjeriti ću.. al me čisto zanimalo jel neko zna možda

dino_sk:
ima ti snake drag volan na roxu pa se cuj s njim  :icon_thumright:

aeroxtuning:
imam i ja drag i lulicu str8.nisam skontao sta treba izmjerit,pa mi posalji poruku na mob jer sam na netu preko moba i kompkicirano je :)

gumy:

--- Citat: Benjamin - 17 Siječanj, 2009, 18:10:38 ---pa nemoras imat drag volan..mos i orignal volan izmjeriti..jel promjeri rucke su isti ko i na dragu...jel gas pase i na orignal  volan i na drag

--- Kraj citata ---

e al vidiš, volani za bicikl su jedne širine, i tamo di se šarafe na lulicu su deblji :) zato me zanima kolka je širina prihvata na str8 lulici, a što se tiče gasa on ide normalno na volan jer je ista širina.

luka - hvala ti.. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju