Tehnički kutak > Tuning skutera
deklo getribe
Benjamin:
to kaj se tice upresavanja..nebi se slozio..ak mislim na isto..onda sam ja upresavao..nije bilo na zupce..jel sam nosio deklo i zupcanik na presanje..da mogu zamjeniti getribu
3alfa3:
Vidim po ovoj slici koju si stavio da je to 46 zuba na velikom zupcaniku primara. Na osovini primara je vjerojatno 13 sto znaci da je ovaj tvoj Malossi primar 21.27% dulji.
U vezi upresavanja...
Ja sam mislio na ovo pod brojem 2 - zupcanik sekundara se na ovoj slici (moj slucaj) urpesava, a u tvom slucaju se samo stavi na nazubljenu osovinu zadnjeg kotaca (ta osovina i taj zupcanik cine sekundar).
Ti si mislio vjerojatno na veliki zupcanik primara (lijevo na tvojoj slici) u koji se upresava mali zupcanik sekundara
Benjamin:
Vidis ovo je jedini malossi primar na SCu..tam pisu savim neke druge vrijednosti tak da sma sav zbunjen sad...
http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=6331&cPath=4_15_176_1345
od zamjene smaja osjetio da je drugaicje..omjeru su se promjenili..slabije ubrzanje..ali se krajna povecala zato..ali ne puno nekih 10kmh.
Benjamin:
vjerojanto je tak..lagnao smau banani vec...
Uglanvom onaj zupcanik kaj se dobije u paketu..tam je trebalo prepresati sa stare getribe onaj full amali zupcanik...ali ne sjecam se da je bilo negdje nekakvog nazubljenja da se smao utakne..
Mislim daje P1 i S1..to dvoje sma trebao prepresati..tam nema nauzbljenja
3alfa3:
Trebao bi rolicama podesit variomat da ti skut ima okretaje gdje je najveca snaga kroz ubrzanje.
Dulja getriba ne moze biti razlog slabijem ubrzanju, odnosno, moze, ali samo do trena dok kuplung proklizuje. Kad kuplung skroz uhvati, variomat kompenzira razliku u fiksnom prijenosu (getribi) i skut ne zna za razliku.
E sad, ako ti je krajnja samo 10 km/h veca, a okretaji kroz ubrzanje idealni, onda znaci da ti remen ne ide do kraja na variomatu jer skut nema snage hrvati se sa otporom zraka i koturanju po cesti. To je siguran znak preduge getribe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju