Ostalo > Foto, video, music...

LJUDI KOJE TREBA UBIT !

<< < (2/9) > >>

neno20:
TE LJUDE POBIT!!!!!!!! :redface:

robert:
za mene ne postoje krvoločni psi. mislim na rase tipa pit bull  und slične njima. sve je to stvar odgoja. naprimjer jedan moj frend u njemačkoj ima 2 pit bulla i ni jedan nije agresivan. naučio ih je da čuvaju kuću i imanje i paze na djecu. meni je jedan od njegovih pasa spavao sa glavom na krilu.
a ove kretene koji su te pse zlostavljali dajte na sat vremena meni. nikad više nebi ni mrava zgazili.

NeoDJW:

--- Citat: robert - 16 Siječanj, 2009, 16:19:29 ---za mene ne postoje krvoločni psi. mislim na rase tipa pit bull  und slične njima. sve je to stvar odgoja. naprimjer jedan moj frend u njemačkoj ima 2 pit bulla i ni jedan nije agresivan. naučio ih je da čuvaju kuću i imanje i paze na djecu. meni je jedan od njegovih pasa spavao sa glavom na krilu.
a ove kretene koji su te pse zlostavljali dajte na sat vremena meni. nikad više nebi ni mrava zgazili.

--- Kraj citata ---

Ne postaje opasne pasmine, nego glupi ljudi ! Tako je uvijek bilo i bit ce, i sam imam pit bull-a , eto ako netko misli da su agresivni, krvolocni, nek dode kod mene i vidit ce da su maze prave kad ih se tako odgaja !

dino gp1:
Jadne životinje :'(

crogenie:
Upravo tako... Ja imam belgijskog ovcara malinois, i pas ne da nije agresivan, nego je cijelo vrijeme odvezan (jer je na selu) i nikad nikog nije ugrizao, 24 sata bi htio da mu bacas nesto, bilo lopticu, ma samo da on trci... Pas je onakav kakvog ga odgojis, nema agresivnog psa.

te-te-ac
mislim, daj malo ono, to sta si napisao ima veze sa temom za popizdit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju