Ostalo > Foto, video, music...
LJUDI KOJE TREBA UBIT !
speedburn2:
ovo stvarno nije u redu. ja imam dugodlakog istarca, mazim ga i pazim kolko mogu, i uvjek cu
a za tetejca, mislim covjece faca si nema sta, pretpostavljam da ne slusas narodnu muziku, tj turbo folk i kao sto kaze crogenie to sto si napisao i stavio nema veze sa ovim al da ti kazem ti mozda slusas rock i te druge za mene gluposti od muzike, al dal ja iznosim svoja misljenja o tome kako bi trebalo pobiti sve koji slusaji iron meiden i njih same, pa da mislim razmislim malo sto pises!!!
YamahaSpy:
Ovaj prvi video je :sad1: :sad1: samo sam na preskoke pogledo, uzas jbt kako ima jebeno glupih ljudi....Zalosno... :'(
divljakusa:
a neznam.....ja kad widim pesa....padnem u neswijest....posebno se boim onih malih....neznam wiŠe kolko puta su me ugrizli....xd....al da ima ljudi koe trea ubit ima.....
ivan007:
volio bi se druzit sa tim navodnim frajerima sto muce zivotinje al bi im bilo :help:
crogenie:
--- Citat: divljakusa - 16 Siječanj, 2009, 22:19:05 ---a neznam.....ja kad widim pesa....padnem u neswijest....posebno se boim onih malih....neznam wiŠe kolko puta su me ugrizli....xd....al da ima ljudi koe trea ubit ima.....
--- Kraj citata ---
hahaha oni mali znaju skocit i ugrist za muda. A buduci da ih nemas nemas brige :D
inace pas osjeti kad ga se bojis (u to sam siguran) i onda se on boji tebe, i onda on voli malo ugrist.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju