Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
CDI- funkcija
ichko:
Tamo ima samo onaj jedan, kao glavni osigurac, al nije do njega on je ok... imaju li za sve posebno osiguraci tj ima li ih vise, gjde bi jos trebalo pogledat ?
neer:
treba pogledat pod prednjom plastikom nad farovima inace neki proizvodjaci stavljaju
gumy:
pa jesi probao promjeniti lampice? frendu na aeroxu sve pregorile odjednom.. dobro nisu same od sebe, nešto se čačkalo bilo :laughing6:
ichko:
A probao sam al nije, bilo bi ipak precudno da 7 sijalica u isto vrijeme pregori... moram vidjet oko farova za taj osigurac, gdje bi jos on mogao biti...?
dhorvat:
--- Citat: ichko - 16 Siječanj, 2009, 10:38:30 ---A probao sam al nije, bilo bi ipak precudno da 7 sijalica u isto vrijeme pregori... moram vidjet oko farova za taj osigurac, gdje bi jos on mogao biti...?
--- Kraj citata ---
Ako ne nađeš niti jedan logički razlog onda ti se vjerojatno desilo slično ko meni. Žice u području rame ispod gazišta (podnice) su mi se rastopile i nakon kaj su dugo dodirivale jedna drugu, od topline popucala skroz. I tad sam ostao bez svjetla. Znači otišlo mi je prednje svjetlo, stražnje svjetlo, pozicija i lampica na dashboadru. Ko da je netko isključio prekidač za svjetla. A žarulje su bile normalne, jer kad smo otkrili kvar i spojili žice sva svjetla su proradila :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju