Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
CDI- funkcija
RideRR4EveRR:
Mislim da radi na principu reluktancije i pick up je namagnetiziran. Bio je krivo montiran i udaro je malo u tu pločicu pa mislim da je sad namagnetiziro tu pločicu i promjenio se kut paljenja jel motor oče upalit u rikverc...
gozz:
--- Citat: RideRR4EveRR - 16 Siječanj, 2009, 13:40:48 ---Mislim da radi na principu reluktancije i pick up je namagnetiziran. Bio je krivo montiran i udaro je malo u tu pločicu pa mislim da je sad namagnetiziro tu pločicu i promjenio se kut paljenja jel motor oče upalit u rikverc...
--- Kraj citata ---
Da, možda je pre ran kut paljenja... U svakom slučaju, bez osciloskopa jako teško da se može išta vidjeti...
RideRR4EveRR:
novo paljenje i bok :icon_biggrin:
Benjamin:
Moguce da ti je jedan namotaj riknuo..
Ovisno o vrsti ali recimo za piaggio znam...ima 6 namotaja od kojeg je jedan namotaj za svjetla...i zna se desiti da on izgori..motor radi normalno i sve..ali nema svjetla..takav jedan slucaj sam imao na jednom stalkeru..
Ona ima jos namotaji za generiranje struje da fila aku..i naravno namotaj za struku kaj ide na bobinu...itd...
ichko:
Uh, samo se nadam da nije to, moram to vidjet s drugom ovih dana da provjerimo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju