Ostalo > Svijet računala i mobitela

Pomoć pri kupnji grafičke

<< < (5/7) > >>

...:::Masla:::...:

--- Citat: Bokygs - 16 Siječanj, 2009, 16:50:37 ---Za 2500kn imaš komp koji bez problema vrti najnovije igre  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

joooj pa kažem po 16, puta da ne želim novi komp,ovaj mi je dobar,želim samo grafičku

..::IVKULJA::..:
kazem ti 9600 serie 256mb uzmes,best buy za to sto tebi treba a kosta polovna 100kn....a inace ljudi ti dobro kazu...za 2000kn se da slozit fina konfa pogotovo ako radis ili ces radit na nekim zahtjevnijim grafickim programima

Bokygs:

--- Citat: ...:::Masla:::... - 16 Siječanj, 2009, 22:26:14 ---
--- Citat: Bokygs - 16 Siječanj, 2009, 16:50:37 ---Za 2500kn imaš komp koji bez problema vrti najnovije igre  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

joooj pa kažem po 16, puta da ne želim novi komp,ovaj mi je dobar,želim samo grafičku

--- Kraj citata ---

Ma znam ja što ti želiš,nego sam se samo nadovezao za mrcinin post :toothy3:

mrcina:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

a ti se izjasni što češ raditi sa takvom kantom.

to ti komp samo za korištenje u uredima ofice , word i niš drugo, možda koja starija simulacija.

u taj komp ide agp kojega svi izbacuju iz proizvodnje pa su kartice u startu skuplje za 10% minimalno.

...:::Masla:::...:

--- Citat: mrcina - 17 Siječanj, 2009, 11:25:38 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

a ti se izjasni što češ raditi sa takvom kantom.

to ti komp samo za korištenje u uredima ofice , word i niš drugo, možda koja starija simulacija.

u taj komp ide agp kojega svi izbacuju iz proizvodnje pa su kartice u startu skuplje za 10% minimalno.

--- Kraj citata ---

nemam se ja šta izjašnjavat šta će mi takav komp...meni odgovara za sve za što mi treba...
i da...danas sam prevrnio cijeli Osijek naopako da nađem HD2600 xt i nema nigdje...gdje bi mogao nabaviti?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju