Ostalo > Svijet računala i mobitela

Pomoć pri kupnji grafičke

<< < (7/7)

Pupo:
Kao što su ti neki već predložili treba ti grafa u rangu 9600XT, 9800pro. Ni mrvu jača jer nevrijedi kupovati. Možeš zaboravit da ćeš uspiti kupiti AGP grafičku u trgovoni, znači ostaju ti oglasnici, newsi te specijalizirani računalni forumi na kojima imaš dio na kojemu se trguje starijim hardverom po povoljnoj cijeni.

...:::Masla:::...:

--- Citat: Area51 - 20 Siječanj, 2009, 10:55:20 ---Kao što su ti neki već predložili treba ti grafa u rangu 9600XT, 9800pro. Ni mrvu jača jer nevrijedi kupovati. Možeš zaboravit da ćeš uspiti kupiti AGP grafičku u trgovoni, znači ostaju ti oglasnici, newsi te specijalizirani računalni forumi na kojima imaš dio na kojemu se trguje starijim hardverom po povoljnoj cijeni.

--- Kraj citata ---

ne znam jesi vidio ali napisao sam da sam kupio sapphire ati x1650 pro 512MB... pa sam tražio program za testiranje  :icon_thumright:

Pupo:
Nisam da ti pravo kažem, dobar izbor. Jače stvarno nema smisla ići. Programi za testiranje, 3dmark01, 3dmark03, 3dmark05, 3dmark06, aquamark.

White:
Tehnika je takva...Za 2k kn kupis super grafu solidan proc i matičnu..Ja imam raeon x1600pro grafu smeće je ali ja igram sve nove igre koje su izašle na medium detaljima...Da mene pitaš pošto ti je pc dosta star,a sada bi uzet nesto bolje i novije ne isplati se jel ti je mogućnost da ti to ode u qurac...Za 650-700kn možeš kupiti 8800gt koja je stvarno odlična te jos dodati 1300kn i kupiti polovne djelove te imati super pc...Otiđi na http://forum.pcekspert.com/ i tamo najbolje pitaj za savjet..Toliko od mene ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju