Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Speed fight 2 Tunned
SF-2:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Listopad, 2009, 16:31:18 ---a ti sf-1, nije to fus, samo treba znati, rezervar original benge ne ide ispod sica, trebas neki drugi, pokusaj od ulja pod sic... ali on voli sliniti ulje negdje, a ja to mrzim....
--- Kraj citata ---
inace je sf-2 al nebitno...
bez uvrede, nisam mislio da si ti sfusario nesto, tvoj skuter izgleda super, mislio sam kad bih ja to radio ispalo bi fus tuning jer nikad nisam radio s kitom, smolom, plastikom i takvim stvarima.
svejedno...hvala na savjetu, otvorit cu sutra malo pa vidjet sta se da iskombinirat.
Drnda:
slucajno sam stavio 1 umjesto 2 :toothy3: ma nije bitno zna se na koga sam mislio...
uglavnom pa sve se da nauciti, ja do prije 2 god nisam znao svjecicu odviti :laughing7:
sada mehanicare nekada znam ispraviti :happy6:
ako neznas,, plako na nekoj gluposti radis dok ne skuzis....
a ako mislis pod sic od ulja rez. staviti, necim ga okruzi jer negdje slini ulje.. meni je to dizalo tlak i zbog toga sam skinuo najvise. jer operem skut poslije vidim tragove ulja ...
eh da ti znas koliko je fusa na ovome sfu bilo :toothy12: :toothy12:
Drnda:
samo da rece ako kome bude trebalo ovih cepova umjesto zupcanika uljne neka mi se javi.. poceti cu ih raditi :laughing7:
inace na svakom sfu pucaju nosaci od plastika i to me strasno iritira... stukao bi ih.. sada trenutno sam u procesu nabavke repa za sf2 koji je kako slican mome bivsem, tako da sebi smanjim broj sijedih dok ga budem radio :toothy12:
plastiku prednju cu nekako morati preraditi jer ce uskoro nadam se začeti hladnjak u trbuhu :icon_biggrin:
nezz jos hocu li moci sa seriskim kuplungom i zvonom imati odgovarajuci start ili bi bilo bolje da uzmem rmsov komplet... ako bude srece opet ce sve ici u mat crnu i jos neku boju, morati cu zatvoriti zmige naprijed i staviti neke male ugradbene...
SF-2:
--- Citat: Drnda-1 - 08 Listopad, 2009, 03:24:30 ---samo da rece ako kome bude trebalo ovih cepova umjesto zupcanika uljne neka mi se javi.. poceti cu ih raditi :laughing7:
inace na svakom sfu pucaju nosaci od plastika i to me strasno iritira... stukao bi ih.. sada trenutno sam u procesu nabavke repa za sf2 koji je kako slican mome bivsem, tako da sebi smanjim broj sijedih dok ga budem radio :toothy12:
plastiku prednju cu nekako morati preraditi jer ce uskoro nadam se začeti hladnjak u trbuhu :icon_biggrin:
nezz jos hocu li moci sa seriskim kuplungom i zvonom imati odgovarajuci start ili bi bilo bolje da uzmem rmsov komplet... ako bude srece opet ce sve ici u mat crnu i jos neku boju, morati cu zatvoriti zmige naprijed i staviti neke male ugradbene...
--- Kraj citata ---
istina, pretanki su obruci na dijelovima karoserije, meni su neki popucali, al sam uzeo i napravio nosac od komadica lima, obradio ga, probusio, obojao u crno i uhvatio nitnama i jos su bolji i jaci nego original i samo zasrafio kako je bilo za sasiju ili gdje treba...
Drnda:
aj molim te poslikaj to svoje rijesenje za nosace da vidim hocu li tako raditi,
JURCI sam poslao pm i uzeti cu u njega rep za sf-a ali od sf 2, a svoga cu od jedinice isto preraditi hehe, moram naci mjesto za bobinu, nezz bi li ispod rezervara jer ipak se radi o bobini a tu ima uvijek benge proliveno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju