Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Speed fight 2 Tunned

<< < (23/26) > >>

SF-2:
e Drnda, sori sto ulijecem ovako na temu s pitanjima al da ne otvaram novu... vidio sam na drugoj stranici undertail na drugoj slici, jesi to sam radio, to je bez modificiranih rezervoara, je tako?

napisao si da ces stavit ravni undertail, jesi rezao rezervoar ulja ili samo premjestio?

Drnda:
rezervar ulja na nijednome mome skuteru/motoru ne postoji, ja to odmah vadim, za ovaj rep koji sam sam radio, sam premjestio bobinu, malo pilao nesto po rami, i tako te ga onda radio, iako ga nisam dovrsio sa kitanjem pa je malo hrapav bio..

SF-2:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Listopad, 2009, 15:40:09 ---rezervar ulja na nijednome mome skuteru/motoru ne postoji, ja to odmah vadim, za ovaj rep koji sam sam radio, sam premjestio bobinu, malo pilao nesto po rami, i tako te ga onda radio, iako ga nisam dovrsio sa kitanjem pa je malo hrapav bio..

--- Kraj citata ---

e jbg, sad takve zahvate mi se ne da radit :icon_biggrin:, radit sam mjesavinu i to, osim toga zao mi je pilat nesto po skuteru iz kucne radinosti kad svi koji vide moj skuter kazu da izgleda ko da sam ga jucer kupio (a ima 15 600), gledam da ne radim neki fus tuning, radije bih kupio original dio pa da to lici na nesto, al ne znam sta s tim rezervarom.

da li bih mogao stavit ovaj od benzina ispod sica, a ovaj od ulja na mjesto ovog nekako, pitam tebe, jer ti to pilas, rastavljas, sastavljas i vidim imas motora ko carapa... :icon_biggrin:

radomir.g:
Ako negde uspes nabaviti srafove i ureznice M7 to bi bilo bolje, ako ne onda M8, samo sto ce ostati malo mesa al jbg, samo neka drzi :)
A za uljnu, u pravu si, nisu tu bas toliko prevelike temperatura i ta plastika bi trebala obavljati posao.. Ili da se ne mucis previse, ako vise ne mislis vracati uljnu u funkciju, odseci ovde zupcanik i to je to :D

Drnda:
evo prije koju min, bio u tokara, rekao je da ce mi sutra sve napraviti, rekao sam mu 3 komada da mi napravi , umjesto toga za uljnu...
sarafe za deklo m8 ce ici, nekakav je unutra umetak tako da prvo mora busiti na potrebne dimenzije i deklo i blok  pa onda urezati navoj.. znaci sa tim sam sutra miran... sada homemade rep raditi, vec je napola gotov, samo ga treba na potrebnu dimenziju ispilati, spojiti sa plastikom repa i pokitat, ali jako malo jer je dosta ravno ispalo...tako da opet imam posla sa smolom i vlaknima, pa raditi neke zmige odmah ...iako zmige ne volim ali jbg. mislim ga ipak regati hehe
a ti sf-1, nije to fus, samo treba znati, rezervar original benge ne ide ispod sica, trebas neki drugi, pokusaj od ulja pod sic... ali on voli sliniti ulje negdje, a ja to mrzim....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju