Tehnički kutak > Tuning skutera
Gljiva na serijskom karbu-preporuka ili ne?
area mf:
--- Citat: dhorvat2 - 15 Siječanj, 2009, 18:42:33 ---
--- Citat: area mf - 15 Siječanj, 2009, 18:40:48 ---ma da staviš gljivu na serijalu i imaš 400konja..možeš stavit gljivu i diznu veću desetak brojeva,s tim dobiješ glavobolju i skuter ti malo življe prima gas
--- Kraj citata ---
I troši više :jerk:
--- Kraj citata ---
da i to potpis :icon_thumright:
perica_46:
a ljudi, gljiva se stavlja zbog zvuka!!! a naravno, odaziv na gas ce bit puno bolji!! al kad cujete onaj zvuk... uhh, predobro!!! p.s. gljive ce na performansama pomoci samo onima sa nakitanim skuterima a pritom nemislim na one sa base kitovima... ma malo šarafaj po karbu, skontat ces i sam!! :happy3:
ichko:
Jedno pitanje u vezi smjese, dali se zavrtanjem sarafa smjesa povecava ili smanjuje i dali je to na svakom skuteru isto...
area mf:
npr ja imam e13 gljivu al imam due+ kit i 19karb 96 diznu i ajme leti motor..trebam kupit samo spojlere da poleti :icon_tongue:
3alfa3:
--- Citat: ichko - 15 Siječanj, 2009, 19:02:15 ---Jedno pitanje u vezi smjese, dali se zavrtanjem sarafa smjesa povecava ili smanjuje i dali je to na svakom skuteru isto...
--- Kraj citata ---
ako je serafic u odnosu na sredinu karba blize airboxu, onda okretanjem u lijevo dodajes zrak (osiromasujes smjesu)
Ako je serafic izmedju polovice karba i prirubnice na bloku, onda okretanjem u lijevo dodajes benzin (obogacujes smjesu)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju