Tehnički kutak > Tuning skutera
Gljiva na serijskom karbu-preporuka ili ne?
neer:
dok je serijala i base airbox majka..uglavnom airbox :icon_thumright:
ichko:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Siječanj, 2009, 19:04:09 ---
--- Citat: ichko - 15 Siječanj, 2009, 19:02:15 ---Jedno pitanje u vezi smjese, dali se zavrtanjem sarafa smjesa povecava ili smanjuje i dali je to na svakom skuteru isto...
--- Kraj citata ---
ako je serafic u odnosu na sredinu karba blize airboxu, onda okretanjem u lijevo dodajes zrak (osiromasujes smjesu)
Ako je serafic izmedju polovice karba i prirubnice na bloku, onda okretanjem u lijevo dodajes benzin (obogacujes smjesu)
--- Kraj citata ---
Axa tnx alfa, ovdje je prvi slucaj kako slika kazuje...tj blize je airboxu
Crazy Kuree:
Nekog glava boli od zvuka i iritira drugima je zvuk puno ljepši i bolji naravno dublji dosta, dobije se na ubrzanju malo ako našteluješ dobro i svakako odaziv, ja osobno imam e5, otkako sam prvi put stavio gljivu više i ne skidam ni kad je bila serijala nisam skinio a izgubio sam jednu a 2 uništio 1 prodo i sad e5
Po?etnik:
cak i za nakitane skutere gljiva nekad zna bit upitna a za serijalu po meni ne dolazi u obzir
Crazy Kuree:
--- Citat: Početnik - 15 Siječanj, 2009, 22:08:03 ---cak i za nakitane skutere gljiva nekad zna bit upitna a za serijalu po meni ne dolazi u obzir
--- Kraj citata ---
a sve se može naštelovat ako znaš, imo sam gljivu na raznim vrstama karb. i svaki se može naštelovat iako 12 već treba se mučit- e 5 ja rasklopim i iznutra oblijepim okolo koliko treba, jer neznam da postoji dizna koja bi mogla na 12 idealnu smjesu pravit al za gurtner 12 govorim neznam dellorto 12 kaki je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju