Tehnički kutak > Tuning skutera
Gljiva na serijskom karbu-preporuka ili ne?
pitaNS:
nije tačno da se skuter serijala na serijskom karbu ne može uštelati sa gljivom, to su gluposti! ! ! Naravno da može! ! ! Ja sam uštelao gljivu malossi E5 na serijskom karbu Gurtner 15mm.... jeste da mi je trebala dizna 80 ali je radio perfektno....
ali nisam ljubitelj gljiva, pa je bila na scootu samo sat vremena......
stark1:
--- Citat: Bidalot_C30 - 16 Siječanj, 2009, 17:29:01 ---gljiva se stavlja kad sredis skut i nastelas karburator da radi bez ikakvog filtera i onda se stavi gljiva da ne upada smece u karburator
--- Kraj citata ---
ja cu se raniti
pitaNS:
--- Citat: gigo_sf2 - 16 Siječanj, 2009, 17:53:41 ---
--- Citat: Bidalot_C30 - 16 Siječanj, 2009, 17:29:01 ---gljiva se stavlja kad sredis skut i nastelas karburator da radi bez ikakvog filtera i onda se stavi gljiva da ne upada smece u karburator
--- Kraj citata ---
ja cu se raniti
--- Kraj citata ---
:rofll: :rofll:
Ive_MHR:
i opet niko nije reko koja dizna 10 brojeva cirka veca HA bio sam stavio i vise i motor se gusio....
Crazy Kuree:
--- Citat: Ive_MHR - 16 Siječanj, 2009, 18:57:41 ---i opet niko nije reko koja dizna 10 brojeva cirka veca HA bio sam stavio i vise i motor se gusio....
--- Kraj citata ---
pa nekima je za 10 brojeva veća, zavisi od skutera meni treba za moj oko 90 dizna a sad i 100+ odkad je prirubnica metalna mikuni 24
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju