Tehnički kutak > Tuning skutera
Gljiva na serijskom karbu-preporuka ili ne?
Crazy Kuree:
--- Citat: Ive_MHR - 16 Siječanj, 2009, 12:45:32 ---ner treba ti iskreno samo zvuk nikakv bolji gas ovo ono
ko na 17.5 delortu stavi gljivu i ustima da motor se ne gusi kupim mu cevape
--- Kraj citata ---
Na 17.5 ni najmanji problem nije uštelovat za gljivu i to vrlo protočnu kao e5 bez poklopca(imo sam 17.5 seriski od runnera i iz malossi pakiranja i oba su radila odlično na e5 čak i na serijali sa ZX kad sam imo), a to šta vičete za kišu sve zavisi koji skuter, u mene nema ni poklopca za kišu a vozit se mogu po pljusku
Bidalot_C30:
gljiva se stavlja kad sredis skut i nastelas karburator da radi bez ikakvog filtera i onda se stavi gljiva da ne upada smece u karburator
vpucko:
--- Citat: Bidalot_C30 - 16 Siječanj, 2009, 17:29:01 ---gljiva se stavlja kad sredis skut i nastelas karburator da radi bez ikakvog filtera i onda se stavi gljiva da ne upada smece u karburator
--- Kraj citata ---
nemoj davat ovakve komentare kad neznas sta pricas :)
neer:
--- Citat: Bidalot_C30 - 16 Siječanj, 2009, 17:29:01 ---gljiva se stavlja kad sredis skut i nastelas karburator da radi bez ikakvog filtera i onda se stavi gljiva da ne upada smece u karburator
--- Kraj citata ---
pa sta ti pricas vise smeca upadne korz gljivu nego karb voda i ostala sranja zajedno snjom ne lupetaj
Crazy Kuree:
--- Citat: neer - 16 Siječanj, 2009, 17:38:42 ---
--- Kraj citata ---
pa sta ti pricas vise smeca upadne korz gljivu nego karb voda i ostala sranja zajedno snjom ne lupetaj
--- Kraj citata ---
nebi to komentiro ja ne vidim tu nikakvo smeće da upada nit da mi šta brže otkazuje s gljivom već sa airboxom prije bi reko da su to lovačke priče ili žičane gljive a i takve sam imo pa opet ništa... a to da se šteluje prvo bez gljive :laughing9: dječko jel znaš kad se našteluje sa gljivom da smjesa bude odlična, skineš gljivu i skuter se guši tako da bi dobio prebogatu smjesu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju