Tehnički kutak > Tuning skutera

Gljiva na serijskom karbu-preporuka ili ne?

<< < (6/13) > >>

dino_sk:

--- Citat: Ive_MHR - 16 Siječanj, 2009, 12:45:32 ---ner treba ti iskreno samo zvuk nikakv bolji gas ovo ono

ko na 17.5 delortu stavi gljivu i ustima da motor se ne gusi kupim mu cevape

--- Kraj citata ---
mozes onda meni poslat postom jednu veliku porciju s punoo luka  :drunken_smilie:

RideRR4EveRR:
jeste likovi sad mi se jedu  :toothy9: . vtec šalji frgu  da to uštelamo na brzaka  :laughing9:

gumy:

--- Citat: Početnik - 15 Siječanj, 2009, 23:18:29 ---da, al tesko da ces istu smjesu postiic sa gljivom i airbox

--- Kraj citata ---

zašto ne? ako znaš naštelat karb i imaš sve potrebene djelove za karb može se to napraviti.

Kemo_nrg:

--- Citat: dino_sk - 16 Siječanj, 2009, 13:22:18 ---
--- Citat: Ive_MHR - 16 Siječanj, 2009, 12:45:32 ---ner treba ti iskreno samo zvuk nikakv bolji gas ovo ono

ko na 17.5 delortu stavi gljivu i ustima da motor se ne gusi kupim mu cevape

--- Kraj citata ---
mozes onda meni poslat postom jednu veliku porciju s punoo luka  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

takodje, i meni salji cevape  :laughing9: , imam dellorto 17.5 i usio nastelat gljivu i nije bio neki problem  :toothy9:

Ive_MHR:

--- Citat: RideRR4EveRR - 16 Siječanj, 2009, 13:23:21 ---jeste likovi sad mi se jedu  :toothy9: . vtec šalji frgu  da to uštelamo na brzaka  :laughing9:

--- Kraj citata ---

VTI kada dodem u ZG idemo u Rubelj ajde  :icon_biggrin:  koju diznu i nakolko zrak ajde da cujem brzo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju