Tehnički kutak > Tuning skutera
Gljiva na serijskom karbu-preporuka ili ne?
dino_sk:
--- Citat: Ive_MHR - 16 Siječanj, 2009, 12:45:32 ---ner treba ti iskreno samo zvuk nikakv bolji gas ovo ono
ko na 17.5 delortu stavi gljivu i ustima da motor se ne gusi kupim mu cevape
--- Kraj citata ---
mozes onda meni poslat postom jednu veliku porciju s punoo luka :drunken_smilie:
RideRR4EveRR:
jeste likovi sad mi se jedu :toothy9: . vtec šalji frgu da to uštelamo na brzaka :laughing9:
gumy:
--- Citat: Početnik - 15 Siječanj, 2009, 23:18:29 ---da, al tesko da ces istu smjesu postiic sa gljivom i airbox
--- Kraj citata ---
zašto ne? ako znaš naštelat karb i imaš sve potrebene djelove za karb može se to napraviti.
Kemo_nrg:
--- Citat: dino_sk - 16 Siječanj, 2009, 13:22:18 ---
--- Citat: Ive_MHR - 16 Siječanj, 2009, 12:45:32 ---ner treba ti iskreno samo zvuk nikakv bolji gas ovo ono
ko na 17.5 delortu stavi gljivu i ustima da motor se ne gusi kupim mu cevape
--- Kraj citata ---
mozes onda meni poslat postom jednu veliku porciju s punoo luka :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
takodje, i meni salji cevape :laughing9: , imam dellorto 17.5 i usio nastelat gljivu i nije bio neki problem :toothy9:
Ive_MHR:
--- Citat: RideRR4EveRR - 16 Siječanj, 2009, 13:23:21 ---jeste likovi sad mi se jedu :toothy9: . vtec šalji frgu da to uštelamo na brzaka :laughing9:
--- Kraj citata ---
VTI kada dodem u ZG idemo u Rubelj ajde :icon_biggrin: koju diznu i nakolko zrak ajde da cujem brzo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju