Ostalo > Foto, video, music...

jučer u Zagrebu

<< < (2/4) > >>

ivanm:
ovo ti je takav brijeg da skut serijala jedva izvuče..
ono baš strmo, ljudi padaju po suhom, a gore pješice ideš četveronoške..

speedburn2:

--- Citat: ivanm - 15 Siječanj, 2009, 10:02:22 ---ovo ti je takav brijeg da skut serijala jedva izvuče..
ono baš strmo, ljudi padaju po suhom, a gore pješice ideš četveronoške..

--- Kraj citata ---
a onda u redu,  :notworthy:

Agil:
Moj događaj s zagrebačkog leda:

prije nekih 15 - godina..ja na Zvijezdi idem niz Mirogojsku....od stanice vidim dolazi neka p**** u krznenom kaputu. Isprsim se ja , izbacim ramena naprijed i u tom trenu noge odoše u zrak......poletim i leđima tresnem o bljuzgu i led....( srećom to ljeto sam igrao picigin - gornji desni....i ništa mi nije bilo...danas bi se razbio ) ....dignem se...ponos nula....

Poslije vidim na tom istom mjestu vijenac.....ne budi vraga.....preztražim ja povijest i vidim  da je tu prijwe nekih 30 godina izletio tramvaj...17 mrtvih

naravoučenje: čuvaj se tramvaja i kad pruge nema.....

speedburn2:
u j#bote, neidi vise tamo past ces opet  :-X

3alfa3:

--- Citat: Agil - 15 Siječanj, 2009, 10:23:50 ---Moj događaj s zagrebačkog leda:

prije nekih 15 - godina..ja na Zvijezdi idem niz Mirogojsku....od stanice vidim dolazi neka p**** u krznenom kaputu. Isprsim se ja , izbacim ramena naprijed i u tom trenu noge odoše u zrak......poletim i leđima tresnem o bljuzgu i led....( srećom to ljeto sam igrao picigin - gornji desni....i ništa mi nije bilo...danas bi se razbio ) ....dignem se...ponos nula....

Poslije vidim na tom istom mjestu vijenac.....ne budi vraga.....preztražim ja povijest i vidim  da je tu prijwe nekih 30 godina izletio tramvaj...17 mrtvih

naravoučenje: čuvaj se tramvaja i kad pruge nema.....

--- Kraj citata ---

Da, ali to je bilo prije 55 godina....
O tom tramvaju sam slusao price jos ko dijete. Prije je tramvaj isao do Mirogoja, a ovaj nije mogao stati i punom brzinom izletio u zavoju koji metar prije Zvijezde.
Najveca tramvajska nesreca u povijesti.
http://www.javno.com/hr/zagreb/clanak.php?id=151715

@ivanm:
dobro kaze speedburn2 - po snijegu uvijek vrlo malim gasom i odprilike u jednoj brzini vise nego po suhom. Skoro na granici da se zgasi auto i ako tako ne ide - onda stvarno ne ide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju