Ostalo > Foto, video, music...

jučer u Zagrebu

<< < (3/4) > >>

..::IVKULJA::..:
kako sam se ja jucer rasuo kad sam isao na faks,dugo nisam tako zviznio...kak je pala ledena kisa staze bile zaledjene... u nekoj ulici murija zaustavljala,bacio ja oko da vidim kog su stopali i odjednom tras na ledja bez docekivanja...jbt boli me vrat i noga  :laughing11: jedva cekam doc kuci,uzet auto i na plodine drift hahahah

mhr-team:
uf jucer je u osijeku bilo pregadno,jbt to nikad nisam doživio cesta ledena, sami led... dansa je isto koliko vidim kroz prozor...

Ive_MHR:
e ma di je ovo tocno uopče nekako mi poznato a nikako da skuzim????

Zato kupite dizela pa nema problema po uzbrdici po snijegu ekipi nova auta nece ja sa tipom po zg nakon nove sta je pao bio snijeg svugdje bez beda :icon_biggrin:

Damir 2T:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Siječanj, 2009, 13:29:15 ---
--- Citat: Agil - 15 Siječanj, 2009, 10:23:50 ---Moj događaj s zagrebačkog leda:

prije nekih 15 - godina..ja na Zvijezdi idem niz Mirogojsku....od stanice vidim dolazi neka p**** u krznenom kaputu. Isprsim se ja , izbacim ramena naprijed i u tom trenu noge odoše u zrak......poletim i leđima tresnem o bljuzgu i led....( srećom to ljeto sam igrao picigin - gornji desni....i ništa mi nije bilo...danas bi se razbio ) ....dignem se...ponos nula....

Poslije vidim na tom istom mjestu vijenac.....ne budi vraga.....preztražim ja povijest i vidim  da je tu prijwe nekih 30 godina izletio tramvaj...17 mrtvih

naravoučenje: čuvaj se tramvaja i kad pruge nema.....

--- Kraj citata ---

Da, ali to je bilo prije 55 godina....
O tom tramvaju sam slusao price jos ko dijete. Prije je tramvaj isao do Mirogoja, a ovaj nije mogao stati i punom brzinom izletio u zavoju koji metar prije Zvijezde.
Najveca tramvajska nesreca u povijesti.
http://www.javno.com/hr/zagreb/clanak.php?id=151715

@ivanm:
dobro kaze speedburn2 - po snijegu uvijek vrlo malim gasom i odprilike u jednoj brzini vise nego po suhom. Skoro na granici da se zgasi auto i ako tako ne ide - onda stvarno ne ide

--- Kraj citata ---

više nejdem sa brojem 13 nikuda  :toothy3:  :toothy3:  :toothy3:

3alfa3:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ukleti-tramvaj-broj-13-usmrtio-pjesakinju/421930.aspx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju