Tehnički kutak > Tuning skutera
sp-180 zadnja felga popigana
doc-sr150:
ovako ekipo stavljam na svog sr-a iza disk kupio sam sve potrebno i namontirao...felga je polakirana i danas sam stavio gumu gore i pustila je nakon 3 sata.... vidi se i osjeti pod prstom di je felga spigana...ja sam gumu ponovo napumpao i u rub između felge i gume nalio malo vode,i vidim di idu balončiči...e sad mene zanima dali bi to mogo kak riješit pomoću spreja...navodno da ima neki sprej koj se preko ventila učprica nutra u gumu i pretvori se u ljepilo koje zakrpa rupice...dali da kupujem taj sprej ili mi negine ravnanje i ponovno lakiranje :sad1:....unaprijed HVALA na odgovorima!!!
robert:
evo informacija od majstora čavala u gumama,
taj sprej je namjenjen kao prva pomoć i nije za vožnju višu od 50km.
skini felgu i odnesi na ravnanje i lakiranje! daj gumu kod vulkanizera montirati jer ako on nešto sjebe onda mora i platiti!
imam jako dobra iskustva sa onim vulkanizerom unicomerce u gorici preko puta lidla,.
doc-sr150:
ma nije do vulkanizera niti do gume...prije lakiranja sam ja još skužio da je rub felge na jednom dijelu popigan prema van...i sad mi na tom dijelu pušta zrak...pa sam mislio za prvu ruku jel bi možda taj sprej izdržao taj dio di pušta zrak...nije to tak velika rupica ko od čavla...
robert:
taj sprej se pretvara u nekog klinca sličnog pur-pjeni! trebat će ti satim da očistiš felgu i gumu nakon toga možeš baciti. sad dok nije kasno uzmi felgu i nosi na ravnanje.
doc-sr150:
jaoooo robi nemoj mi spominjat ravnanje i lakiranje...neznam kak ču skupit za taj sprej... :laughing7: :laughing7: :laughing7: daj mi reci jel znaš možda di mogu nabavit taj sprej i kolko to košta...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju