Tehnički kutak > Tuning skutera
sp-180 zadnja felga popigana
robert:
ako to napraviš onda si fakat sam kriv. ja sam sa desolom čistio te ostatke spreja sa felge i nije išlo sve dolje! sprej imaš na tifonu i omv a i ostale bi ga benzinske morale imati. sretno i moja sućut radi sjebane felge
doc-sr150:
hahahhaha...strašan si...ma nabavit ču ja drugu felgu do onda(nadam se)...kolko košta sprej odprilike..da znam....
robert:
nemam blage veze kolikom košta. ja ga nisam nikada kupovao
giannelli:
oko 60kn je sprej, meni jednom pukla guma konci izvirili i sprejem napumpao da dodem do vulkanizera, al taj sprej ti je stvarno bar u mom slucaju bio naspricaj kroz ventil i do vulkanizera ja sma kontao da cu se moc vozit s njim nek vrijeme al ostavio ga preko noci guma opet prazna.. na boci pise da u rupu stavis cavao i naspricas.. ne znam kako ce tebi to ic :S
meni je cak izletio saraf jednom i ta pjena mi bila po cijelom zadnjem kraju.. meni se lako skinulo, samo ravnom kacavitom zagrebo i od. :glasses9:
3alfa3:
Ma kakav sprej na popiganu felgu. To treba ravnat. Daj barem ispusti zrak, stavi neku krpu na taj dio i velikim cekicem probaj poravnat da barem vizualno izgleda u redu. TAkva bi onda trebala drzati zrak, a ako bi tresla u voznji, onda izbalansirat kotac kod vulkanizera. Ako je pak felga jajasta, onda je za smece.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju