Evo da i ja sta spricam...Srednja skola exkurzija u umagu...bili moja skola i jos jedno 10 skola ..bila i skola iz njemacke nakakva i iz hr iz srb...i uglavnom mi smo upoznali njemica nekakvih i sprijateljili se sa ovima iz hr ...da idemo udarat ove iz srb ...ko pjano sve ba ko letve...nema sta se nije pilo...i odemo nas 4 kao do sobe nesto da uzmemo...zalutamo negdje i odemo kod ovih iz srbije tamo ..kao one kucice male pa imaju po 2 sobe unutra i mi tamo..upoznamo se sa likovima..jos cura bilo..sjedili mi pijemo...kad izaso lik jedan na balkon i poce se derat evo dosli da se udaraju nekakvi..ja na balkon kad moja cijela skola i jos jedno 50 ovih iz hr ...udaraju se sa njihovih jedno 100....a ovaj glupan pored mene pocne se derat...pa vidi ono nasa skola...a njih 10 u sobi...ja zgrabio metlu nekakvu
i samo poceo mahat onom metlom...pukla je na vise komada
ono pjan onako ja osjetim da ona udara nekog lomi se ...i mi odatle svi poskacemo kroz balkon i nastavimo se dole sa ovima tuc...a ovi nasi ono jbt gledaju znaju nas a mi medju njima odakle to sad
cude se ..i hajde dodje tu nenakvi stariji ljudi jedno 20 pocnu galamit i mi svako na svoju stranu...i sad se mi nafurali..hajmo uzet Digitalnu kameru i ponovo se vratit i tuc da snimamo....i na prelazu kod jednog mosta...jedan nas pocne furat nesmijemo skocit u vodu...a nas sigurno bilo jedno 100..a tempratura je bila takva da smo u zimskim jaknama napolju hodali....i mi svi onako ko je bio pjan nas jedno 50 sa mosta u vodu...ja sam tek sutra dan skonto da mi je u dzepu bila 3 moba..jedan moj ,2 od drugova..digitalna....ipod
kljuceva ...novcanik....svasta nesto...nikad nista nije proradilo sem mog mobitela...bila nokia 6630
kljuceve nisam naso..novcanik sav mokar i sve u njemu
i sutra dan smo tek skontali odakle frendu preko lica crna linija ....kad ono skontasmo od one metle sto sam ja maho
....eto od mene toliko ..ima svasta jos stvari ali da ne pricam