Tehnički kutak > Tuning skutera

nove gume

<< < (8/16) > >>

ivan007:
ma gume su seriske i  presle su 9600km

Keky.sb:
ovako, ajd ako ne možeš skinuti iglicu sa nekog drugog ventila i staviti na ventil na motoru, otiđi po tu gumu autom ili nečijim motorom.
ventil se ne može kompletan skinuti izvana. on se skida kada je guma dolje, sa unutarnje strane felge.
kada budeš mijenjao gumu, kod vulkanizera traži i novi ventil koji je 10 kn. ja uvijek kada mijenjam gume stavljam nove ventile jer sam se jednom opekao zbog starih ventila i mogao poginuti.

ivan007:
o.k.,hvala :icon_thumright:

dhorvat:
Imam pitanje:

kupio bi gume kakve su serijske na novom Aeroxu, znači Pirelli EVO, prednja i zadnja. Kakve su gume po kvaliteti, kave po kiši, jer s ovim MC16 sam kamikaza čim je malo vlažnija cesta.  :laughing7: A ni po suhom nisu više baš nešto  :angry7:

Iskustva...?

seba:

--- Citat: dhorvat - 06 Veljača, 2009, 12:11:33 ---Imam pitanje:

kupio bi gume kakve su serijske na novom Aeroxu, znači Pirelli EVO, prednja i zadnja. Kakve su gume po kvaliteti, kave po kiši, jer s ovim MC16 sam kamikaza čim je malo vlažnija cesta.  :laughing7: A ni po suhom nisu više baš nešto  :angry7:

Iskustva...?

--- Kraj citata ---

znam da nije bas vezano uz pitanje,ali kupi si mc29 drze skoro pa isto i po mokrom i po suhom :icon_thumright:. az ove pirelli ne znam nisam ih nikad imao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju