Tehnički kutak > Styling skutera
Metro led maglenke
BiVeR:
ledice pojedinačno koštaju u čipoteci promjera 5 mm 6.5 kn a 3 mm 4.5 kn, a ne 15 , ugl neznam kak vam je uopče moglo past na pamet ugrađivanje led maglenki kao obično svjetlo jer je opče poznato da maglenke bacaju snop svjetla do 35 m i osvjetljavaju u cestu a ne ravno, a kratko svjetlo ti treba bit od 40 do 80 metara snop tak da maglenke su maglenke, nemru one osvjetljavat ko obično svjetlo...
roby44:
da u chipoteci toliko kostaju, ali imaju 1000mcd, svijeca je jaca od toga.
BiVeR:
ja imam napred po 4 sa svake strane plavih ledica 5mm i ok su mi svjetlile, sad mi dvje prestale , pa sam odspojio, ai kupio sam one manje 3mm i od njih sam složio angel eyes al od ledica u krug, sve skupa 24 ledice, one manje svjetle, al isto struje crpe ko i ove 5mm....
btw ej roby44 jel dolaziš sutra na inu...
roby44:
--- Citat: BiVeR - 16 Veljača, 2007, 19:26:22 ---ja imam napred po 4 sa svake strane plavih ledica 5mm i ok su mi svjetlile, sad mi dvje prestale , pa sam odspojio, ai kupio sam one manje 3mm i od njih sam složio angel eyes al od ledica u krug, sve skupa 24 ledice, one manje svjetle, al isto struje crpe ko i ove 5mm....
btw ej roby44 jel dolaziš sutra na inu...
--- Kraj citata ---
angel eyes se ne radi tako nego uzmes plasticnu prozirnu cijev od koje napravis kolut po zelji, jedna jaca led svijetli s gornje strane koluta i eto...
dolazim....
BiVeR:
ma znam ja kak se radi angel eyes , neg sam ja baš htio od pojedinačnih ledica, jer mi se nije dalo s tim sranjem zezat, tak , to bi radije dao nekom ko zna da mi napravio a ovak sam si napravio od pojedinačnih lediza i meni izgleda baš super...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju