Tehnički kutak > Styling skutera

Metro led maglenke

(1/5) > >>

Mr J:
eh sada, procitao ja u metrou na ambalazi ovih svjetala superbright led diode 7 komada u jednom svjetlu...

Iskustvo, jel' ovo vrijedi cemu, tj. koliko se vidi kroz ovo??? da ne bacam bez veze 100tinjak kn!

roby44:
pa ja mislim da bi to bolje svijetlilo od tvog sadasnjeg svijetla. ali bi ti ipak preporucio luxeonke, puno su jace, ja sam narucio ove od 3W pa ces vidjet kako to radi. pricekaj do sljedeceg tjedna dok mi stigne.

Mr J:

--- Citat: roby44 - 25 Siječanj, 2007, 22:35:58 ---pa ja mislim da bi to bolje svijetlilo od tvog sadasnjeg svijetla. ali bi ti ipak preporucio luxeonke, puno su jace, ja sam narucio ove od 3W pa ces vidjet kako to radi. pricekaj do sljedeceg tjedna dok mi stigne.

--- Kraj citata ---

Sva sreca da je snijeg pao i da je zahladilo pa cu pricekati da vidim tvoje djelo pa cu da se odlucim... u medjuvremenu cu spojiti H7... tj. SUTRA!!!

Mr J:
Evo, rijesio sam problem slabog osvjetljenja na Formuli 50 stavljanjem jedne H7 zarulje 55/60 W

Moram priznati da se vidi sada osjetno bolje...

Posto je far predvidjen za 2 zarulje + pozicija stavio sam ovu H7 zarulju u desnu stranu tako da ne smeta vozilima koja dolaze iz suprotnog smjera...

Zarulja uz malo savijanje sesirica ulazi bez problema u grlo i ostaje fixirana, napajanje na zarulju ide preko zabica i sve super stoji...

To je za sada to... a poslije cemo vidjeti nesto sa diodama...

roby44:
sad trosi struje ko kuca  :laughing7:
nista bez diodica....  :nono:
s diodama u europu  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju