Tehnički kutak > Tuning skutera

radilica koliko km?

<< < (5/7) > >>

R@kija:
polini hpc radilica od darija ilica je u njegovim blokovima sta prodaje na SS-u...te blokove sam ja trebo uzet samo kaj on previse trazi...kaze da ima 1500km na basu...a kolko stvarno ima bog zna... :headbang: :laughing7:

dhorvat:
Sad bi najradije otišo poslikat svoju serijsku radilicu kaj mi stoji u garaži ali nema potrebe jer je identična ko na ovih prvih par slika.  :happy8:

Tužno je kaj su ljudi postali đubrad čim im zasmrdi koja kuna više  :angry7:

SlowRider:
Taj lik je zajeb dosta ekipe i uvaljuje rabljene dijelove pod gotovo ne koristene, isplativije je kupiti novo.

phantom:
ja nisam uclanjen na ss,nikako mi nije stizala por od administratora da se logujem pa sam tako i odustao...kako se dario ilic zapravo zove na ss???? jer mene masu ljudi mijenja za njega onda me napada da sam ih sj#bo na ss ili da prodajem jedne dijelove tu a druge tamo da muljem mijenjam ponude i sl...

R@kija:

--- Citat: phantom - 12 Siječanj, 2009, 01:33:01 ---ja nisam uclanjen na ss,nikako mi nije stizala por od administratora da se logujem pa sam tako i odustao...kako se dario ilic zapravo zove na ss???? jer mene masu ljudi mijenja za njega onda me napada da sam ih sj#bo na ss ili da prodajem jedne dijelove tu a druge tamo da muljem mijenjam ponude i sl...

--- Kraj citata ---

zove ti se malaguti f12...ja sam od njega jednom uzo stage6 usisne lamele one tassinari i nije bilo problema...za druge neznam...jedino mi je krivo sto me cijelo vrijeme uvjerava da je njegova masina od roxa a zapravo od malagutija...nema veze iste su al ipak... :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju