Tehnički kutak > Tuning skutera
radilica koliko km?
tomof10:
Pozz mislim u phantoma sa foruma uzeti polini hpc radilicu kaze on da ima 2000km,kako prepoznati koliko radilica ima kilometara , ako neko zna kako prebaciti sajlu od gasa sa serijskog karb na delorrto phva 17,5 mislim postupak jel treba skinuti klipic i iglu ako neko zna?
Brla:
sajla - odšarafiš onu gore plastiku i fino izvučeš sajlu sa klipićem i iglom i onda gurneš sajlu da stisneš feder i prebaciš ju na klipiću u onu veću rupu da može van :icon_thumright:
aprilija top:
nemres nikak prepoznat jedino da ju raspresas i dobro pogledas iglicasti odec u lager komerc kupis takav i das ponovo napresat i imas recimo novu radilicu s 0 kilometri to bi ti preporuco
tomof10:
--- Citat: Brla - 11 Siječanj, 2009, 20:03:03 ---sajla - odšarafiš onu gore plastiku i fino izvučeš sajlu sa klipićem i iglom i onda gurneš sajlu da stisneš feder i prebaciš ju na klipiću u onu veću rupu da može van :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Brla kralj si :notworthy: :notworthy:
--- Citat: aprilija top - 11 Siječanj, 2009, 20:28:57 ---nemres nikak prepoznat jedino da ju raspresas i dobro pogledas iglicasti odec u lager komerc kupis takav i das ponovo napresat i imas recimo novu radilicu s 0 kilometri to bi ti preporuco
--- Kraj citata ---
svakako sam mislio stavit nove lezajeve i ondan ce radilica biti ko nova
Nikon:
osim ako nije previse stara pa pukne od zamora materijala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju