Ostalo > Svijet računala i mobitela
Mafia 2, Godfather 2
dhorvat:
--- Citat: Crazy Kuree - 12 Siječanj, 2009, 06:56:40 ---
--- Citat: black-rox - 12 Siječanj, 2009, 04:27:58 ---Mafia izvrsna igra s guštom sam ju odigral,a ovaj goodfahter počel i odustal igra mi je nekako smeće...
--- Kraj citata ---
mafiu nikad nisam igro niti vidio jer mi nekako sad prekasno za to mislim grafika će mi izgledat bezveze a godfather mi je bilo veoma odlično, kao GTA
--- Kraj citata ---
Vjeruj mi da ti grafika neće biti bezveze. A i igra ima "dušu" dok igraš. Sve te animacije, uživiš se u sve. A naravno popizdiš kad te netko lovi a ti imaš auto kojem je ubrzanje od 0 do krajnje (75 km/h) minutu i pol :toothy12: Dođe auto 5 konja jači i već ga je ljepše voziti i tak redom :icon_thumright:
A u freeride extreme možeš osvojiti auto koji ima toliko ubrzanje da ga na startu diže na zadnje kotače. Tzv. Crazy Horse :laughing7:
robert:
mafia je jedina igra koju sam najmanje 30 puta igrao! od zadatka do zadatka sve bolji auti i oružje!
dhorvat:
--- Citat: robert - 12 Siječanj, 2009, 15:15:57 ---mafia je jedina igra koju sam najmanje 30 puta igrao! od zadatka do zadatka sve bolji auti i oružje!
--- Kraj citata ---
Trailer od Mafie 2 mi se sviđa, ali toplo se nadam da igra ne izgubi onu igrivost koju je jedinica imala :angry7:
Makar, kak se veli, nijedan nastavak nije tolko dobar kao prvi :icon_thumright:
robert:
istina, najbolje mi je ono kad si kod kurve u hotelu i moraš staviti bombu ispod stola i pokupiti novce! pola hotela poubijati i onda bježi od murije preko krovova :toothy10:
dhorvat:
--- Citat: robert - 12 Siječanj, 2009, 15:36:08 ---istina, najbolje mi je ono kad si kod kurve u hotelu i moraš staviti bombu ispod stola i pokupiti novce! pola hotela poubijati i onda bježi od murije preko krovova :toothy10:
--- Kraj citata ---
To sam prvi puta sigurno jedno tjedan dana igral. A sad neki dan dođem, zatvorim vrata dolje, ubijem menađera, čekam da dođe onaj recepcionar sa pumpericom i dalje ko po loju. Policajce tam na krovu pričekam i postrelam ih, pa onog policajca snajperistu ubijem sa Coltom 1911 i nakon toga mi je prejebeno jer dođeš u crkvu. I to mi je najbolji dio od igrice. "Prey for my soul, father. I'll need it"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju