Ostalo > Svijet računala i mobitela
Mafia 2, Godfather 2
robert:
da pucačina u crkvi. dobar mi je onaj sa puškom kod orgulja. ako ga pogodiš u tintrau on padne dolje i možeš uzeti pušku
NeoDJW:
Ako bude kao i sve nove igre bit ce napucana nekim bjesnim efektima za koje cete morat prodavat skuteve da nabrijete komp da ju mozete pokrenit.....
YamahaSpy:
--- Citat: dhorvat2 - 12 Siječanj, 2009, 00:49:23 ---
--- Citat: YamahaSpy - 11 Siječanj, 2009, 22:22:59 ---Kada izlazi Mafia 2? Jedinicu sam proso jednom i to jedva sa par hp, jer sam bzvze pukno i onaj Pauline mi je taman naletio na shotgun.
--- Kraj citata ---
Mafia mi je prejebena igrica!! Igram ju još i dan danas. Mislio si valjda na Sama. Paulieja ubiju nakon kaj Salieri sazna da ste banku opljačkali.
--- Kraj citata ---
Eh Sama da. Njega ubijes tamo u onoj vili na katu. I na kraju tvoj lik u filmicu ispuca par metaka u njega. I lezi mrtav nasred hodnika u novcima. A sto se tice kraja tvog lika ubiju kada dode na kraju dvojca kod tvojeg doma i kazu <We have a message from Mr. Salieri. U mafiji 2 ces mislim da igrat sa njegovim sinom. Jer se tijekom igre on :sex1: sa onom zenskom tj. sa kceri od konobara u Salieri baru ;)
btw. najgora misija je ona voznja sa formulama, jer su auti uzas okrenes sa na krow i mrtaw si, a ide brzoo...
black-rox:
Pa šta je izašla ova mafia 2???
YamahaSpy:
Cito sam negdje u 10.mjesecu ove godine :D a na drugom mjestu procitam da je trebala izaci do kraja 2008. A neki kazu do 12mjeseca ove godine... Uzas :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju