Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Današnje društvo  (Posjeta: 1493 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
Današnje društvo
« : 10 Siječanj, 2009, 21:14:22 »
poslovi preko veza, licemjerno ophođenje, lažne vrijednosti,negiranje samog sebe,gubljenje identiteta, iskrivljeni moral, boleštine i kretenarije svih oblika. Bezciljna druženja poslije posla, gluposti i klišeji na poslu, bezciljni i ništavni izlasci vani itd da ne nabrajam. Promatram te veze izmeču muškaraca i žena - to nebih htio ni komentirati. Sklapanje brakova radi interesa, glupi RTL
i Big brother, turbo folk, i u predvečernjim satima glupe i bezsmislene sapunice.
To je Hrvatsko društvo danas u globalu.Općenito gubi se pojam čovječnosti, gubi se pojam kao što su moral, etika, čast, poštenje. Čovjek sa takvim karakteristikama je danas "čudak". Treba biti đubre, lopov, kupiti BMW-a, pustiti cajke, pokupiti pičke koje vole pare, ušmrkat se kokaina njih iskarat i onda bacit, doć oko 11.00h u birtiju nazvat iste takve frendove malo popričat i nekaj skamatariti koju naivnu budalu. E to je hrvatski idol! To je hrvatski ponosni obdareni pastuh i njegove glupe pice sa njim.
Taj sam tekst kopiro i prepravio s jedne stranice, po meni je to pravo mišljenje kako stvari stoje kad se gleda sa razumom. a baš tako kako jest meni je dobro, ja sam manje više hrvatski idol xD
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
Odg: Današnje društvo
« Odgovori #1 : 10 Siječanj, 2009, 21:27:40 »
jep

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #2 : 10 Siječanj, 2009, 23:17:40 »
da da zalosno je to  :toothy12:

Offline NeoDJW

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Djakovo
« Odgovori #3 : 11 Siječanj, 2009, 19:40:49 »
Kure ako ti tolko ide na k**ra* to, prvi lik na kojeg tako naletis palica i ubiji i njega i auto njegov...... ako te tolko zivcira a ne na forumu tu srat i sta si napravio, nista????' koda mi to svi neznamo..... bez uvrede al tako je !
Never gave a shit, never gave a fuck.

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #4 : 11 Siječanj, 2009, 19:50:03 »
Kure ako ti tolko ide na k**ra* to, prvi lik na kojeg tako naletis palica i ubiji i njega i auto njegov...... ako te tolko zivcira a ne na forumu tu srat i sta si napravio, nista????' koda mi to svi neznamo..... bez uvrede al tako je !
a što bi sebe trebo izudarat ? hah pa to je jedan napiso koji ide u legiju stranaca i sad navodi razloge i to je jako lijepo opiso stanje pa sam podjelio s vama, a ja sam ovaj tip sa cajkama, lopov,đubre itd  :toothy12:
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #5 : 11 Siječanj, 2009, 20:42:39 »
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9