Tehnički kutak > Tuning skutera
izdrzljivost high end?
seba:
--- Citat: dino gp1 - 09 Siječanj, 2009, 19:07:17 ---Neka mi netko da tako složen skuter i ja ću ga testirat :laughing11:
--- Kraj citata ---
dat cu ti ja svog ako slozim :icon_thumright:. aj necemo vise :sign018:
hac:
10tak sati za takav setup je vrlo optimistično......ja bi nakon 4 radna sata skinuo cilindar dolje i izmjerio toleranciju klipa,karika .......to nije setup za zajebanciju i neče ti oprostit ni jednu grešku.....računaj da če i prenos dobit po pixi,ekipa koja vozi takve setupe svaku sezonu kupuje novi OR
hac:
evo da se još nadopunim ....sve zavisi kak bude složeno i poštelano,može ti se desit da imaš samo nekih 15-16 konja iz takvog setupa i u tom slučaju če duže trajat.......iz tog setupa bi trebao izvuć oko 22-23 konja i onda je to optimalno i uz redovno održavanje može potrajat setup s tim da računaš klipove,karike,ležaje prenos ko potrošnu robu i nemoj tu štedit
seba:
ok,daj mi samo jos reci sta napravit sa hladjenjem? stavit jos jedan hladnjak, ili bi bila dosta samo pumpa za bržu izmjenu vode?
hac:
bosh pumpa je OK za takav setup ali trebaš aku imat da goni pumpu....trebaš vodit računa da ti je napunjen kak treba jer nečeš imat punjenje akua jer imaš innerotor,trebaš veći hladnjak....koliko sam skužio vozit češ drag u sloveniji ,neznam kakva su tamo pravila oko starta i koliko imaš vremena za ugrijat scoot na radnu temp pa trebaš pronać neku mjeru što se tiče hladnjaka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju