Tehnički kutak > Tuning skutera
izdrzljivost high end?
seba:
znaci zanima me kolko izdrzi HE,na kolko klip se mijenja i zanima me jel treba jos neke preinake radit,npr. el. pumpu za vodu.... htio bi odgovore od onih koji se stvarno kuze u to :icon_thumright:
setup:
malossi mhr team2 XSH tuned
malossi mhr team radilica
malossi mhr overrange
malossi mhr delta
malossi mhr wingbell
malosssi primar
tassinari
kiesler distancer
dellorto 32mm
r1400
polini innerotor
3alfa3:
Mislim da je dovoljno reci da se zivotni vijek klipa mjeri u satima, a ne kilometrima.
Nije to za cestu nego samo za utrke. E sad, razlika je da li je drag ili kruzna utrka. O tome ovisi i tip i stelanje prijenosa
seba:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Siječanj, 2009, 17:56:41 ---Mislim da je dovoljno reci da se zivotni vijek klipa mjeri u satima, a ne kilometrima.
Nije to za cestu nego samo za utrke. E sad, razlika je da li je drag ili kruzna utrka. O tome ovisi i tip i stelanje prijenosa
--- Kraj citata ---
skuter bi bio za drag i za jedanput-dvaput se propeljat na mjesec
3alfa3:
--- Citat: seba - 09 Siječanj, 2009, 18:00:58 ---
--- Citat: 3alfa3 - 09 Siječanj, 2009, 17:56:41 ---Mislim da je dovoljno reci da se zivotni vijek klipa mjeri u satima, a ne kilometrima.
--- Kraj citata ---
skuter bi bio za drag i za jedanput-dvaput se propeljat na mjesec
--- Kraj citata ---
OK
Pretpostavka je da ce skut biti odlicno ustelan jer u suprotnom nece trajati vise od par startova.
Za trajanje klipa mislim da Hac ima manje vise precizan podatak, ali ako se dobro sjecam, radi se o 10-tak sati rada. Ili se tu radilo o karikama, a klip traje nesto dulje? :icon_scratch:
Uglavnom, Hac ce ti znati preciznije reci oko toga
seba:
ok,hvala alfa :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju