Pažljivo pogledajte snimku
http://www.dumpalink.com/videos/Thieves_get_beaten-5150.html
Pa vas ja pitam jel bi dalje krao
Bolesno je mlatiti ljude te se izivljavati po njima mada kineza ima na pretek ja nijednogi nebi bespomocna udarijo mada mi je najvecu stetu nanijo...
Ni po jada da su ga odveli nekam u sumu neku staru kucu ili stogod i premlatili ga na mrtvo ima ali sakam a ne noom po kicmi i blokom po glavi...
Veci su bolsnici ovi sto su ih mlatili nasred ulice od ovih sto su to nesto ukrali ili stogod
Sve to stoji ali da naletiš na likove koji ti čačkaju po skutu i pokušavaju ga ukrast sigurno ih nebi pomazio i reko im dečki pa nemojte teškom mukom sam ga steko ajmo mi rađe na kavicu.
Nemora krast neka ide radit pa neka zaradi a ukrast može svako razlika je u tome što te niko neče prozivat za nešto što si sam stekao al ako si to ukro naj*bo si na bilo koji način, pravda je spora ali dostižna
A šta bi reko na osjecanje ruke ili noge zbog krađe pa ova dva su još dobro prošli,imo sam video sa tim kad liku capnu ljecu ruku i desnu nogu ili obratno uglavnom odvratan prizor,odrežu mu nogu sjekirom a drugi lik trči i odma ga previja
samo problem je tu ako ne krivo optuže