Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti tuning by toms -> BB
pajo:
--- Citat: tomof10 - 24 Veljača, 2010, 17:57:07 ---stvarno klizi nemam sta lagat probat cu nesto skemijat?
--- Kraj citata ---
vijerujem nego reko čudno ja sam onu od 23 širio i sve ok ne ispada nigdije,jer kad šelna stegne nema di da ide,pogledaj ti šelnu da ona nevalja možda??
tomof10:
nas sta je moj karb 19 ima dosta krace grlo ono sto ulazi u prirubnicu nego kod drugih karbova cak i krace od gurtnera pa karb neude dovoljno da se stegne al vratio sam serijsku prirubnicu i opet je extra
tomof10:
update:
stigli dijelovi neki:
-karb delortto phbg 19 ds (black edition)
-hebo remen
-top shift kajla (3 stupnja pomjera kut paljenja)
-kuglice 4,7
-stage 6 adapter za prrubnicu
-tnt kabal za svijecicu
-svijecica denso W27FS-ZU (platina)
-brzinomjer sajla
tomof10:
sad sam upravo skino svijecicu i slikao je da se vidi smijesa po meni je ok i celo klipa je zeru tamnije od svijecice na full gasu i mislim da je tot o sto se tice stelanja karba vi procjenite :toothy9: svijecica je denso
tomof10:
Nakon dugo vremena evo i mene daklen radi se na malagutiju prije 2 g0dine imo sam prometnu i stuko ga u temelj sto se plastika tice ostalo je prezivilo nemam slike :( e nakon toga slzio sam ga da bude lc (gus naravno) e sad je doslo vrjeme za nest jace bb nabavio sam masinu od skipera al bit ce 150 lc ili 180 na projektu se radi po malo
slike prije totalke :(
evo jedna kad je bio lc
pa sad buduci bb
slika od pale u njega sam uzeo masinu (sve osim karba,termgrupe i felge ) momak mi je stvarno natrpo djelova nemam rjeci sve pohvale :notworthy:
priprema za nosac klackalica zavarena i namjestena da drzi masinu u centru i sad za koji dan ce leci selen da to bude to :laughing7:
probusena rupica na bloku da moze lulica da ude posto ce bit LC :toothy9:
i posto nemam felge naso sam iza kuce neku nemam pojma od cega je al je sva sugava i nakon malo sredivanja dode sebi tek toliko da lici na nesto ::)
za sad je to to radi se i nestrpljivo se ceka prva voznja jer ovo moje malo cudo ima izmedu 50-60 kg,fali jos djelova i puno puno rada al nadam se da ce urodit plodom a nemogu zamislit kako ce ic :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju