Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti tuning by toms -> BB
pajo:
--- Citat: tomof10 - 23 Veljača, 2010, 19:51:09 ---ja nista nisam izgubio na startu jos cam cak i dobio majkemi jos ljepse starta i stavio sam zuti malossi centralni tako da odvaja fenomenalno,sad kako ce tebi bit neznam?
--- Kraj citata ---
super onda
ma da je to popravio usis i gljiva
tomof10:
evo dans sam se vozo 2 sata na skuteru prezadovoljan sam jedini je problem sto mi karburat klizi iz one prirubnice al sam selnu stego do kraja najvjerovatnije cu vratit serisjku prirubnicu? :hmh:
pajo:
--- Citat: tomof10 - 24 Veljača, 2010, 15:01:24 ---evo dans sam se vozo 2 sata na skuteru prezadovoljan sam jedini je problem sto mi karburat klizi iz one prirubnice al sam selnu stego do kraja najvjerovatnije cu vratit serisjku prirubnicu? :hmh:
--- Kraj citata ---
baš čudno da klizi pa ima na njemu ono ispupčenje unutra di karburator legne??
kod mene ne ispada a sve je samo ravno od širenja i šelna sve stoji za 5 :icon_thumright:
Drnda:
pajo to je i meni cudno.. ja sam u prirubnicu piaggio gumenu koja je za max 17.5 karb seriski siroka nagurao 19 dellorto... malo je napukla odozgor guma, ali sve selnom stegnuo da ne izleti i sve 5, vec mjesec dana se vozam i nista .. zato mi i je cudno kako u njega klizi van
tomof10:
stvarno klizi nemam sta lagat probat cu nesto skemijat?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju