Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti tuning by toms -> BB
tomof10:
@ doritos nema kralj si
@drnda ovo moje je prelako moras probat sve ti je jasno kad sam bez prerade kita i getribe sa Over reng variomatom digo majiceva pezo a cizmic me za duo + otpilio na krajnjj nenormalno al ubrzanju smo bili 1:1 al nek sad izadu hhh
imam ja od mog runnera 136 mm polutke koje se linearno sire meni netrebaju brat slaze 180
doritos:
kazem ti da mali malaguti jede asfalt, znam kako ide mali sonic gp lc, isusa ti, serijala ide ko mutava, i best frend je kasnije stavio replicu i shot gore....nemam rijeci, brutala ide...tako da f10 vs mjesanac= tesko drnda al iskreno :icon_thumright:
Drnda:
onda za polutke se moramo dogovoriti, jer osjetim po glasnoci za pad okretaja. a sada nezz nemam sata da vidim jel ima rupa.. samo mogu reci da iznad 60 pocn cupati opet, vjerojatno je onda rupa do 60 kmh.. a za majiceva.. vozio sam ga ide skut ok... a za cizmica on ima nardo i replicu, a ne due koliko znam.. i karb 19 mislim..uglavnom znam da cizmicev ide super runner, a ako je tvoj jaci onda stvarno to jede cestu..
ma doritos ja sam ac, i jos slabiji puno setup i nenastelan. cekam da se dogovorim za yasunija i onda stavljam multivar i mozda polutke i pocinjem to stelati.. tek bi onda mozda mogao pratiti tomu...
tomof10:
moram sad kroz koji dan snimit jedan video cito tako da ima jedan u projektu , stos e tice karba sad mi je 19 al imo sam 21(ali sam prodo) poto je kit prerade i puno se vse vrti,zracnjak je bili dobro legla 21 i razzlike u performansama?
tomof10:
drnda zaj#bo sam se kazem ti u ubrzanju smo bili isti al me na krajnjoj sapro sto sumljam da bi sad mogo :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju