Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti tuning by toms -> BB
doritos:
aha, pa sta imas ti uopce gore??
toms daj neke fotke malagutija :icon_thumright:
Drnda:
ma nema veze.. ugl znam kako onaj runner njegov ide.. ono grize haha.. ugl. ako ste isti onda tvoje leti.. ;D
a za doritosa.. nemoj puno govoriti mjesanac, mogla bi se ta nalja na njemu naci ako se ofarba :toothy12: :toothy12:
a karb bi ja najradije sa flat sliderom neki jer po pricama su oni najbolji ... :dontknow:
ja na motoru imam 32 karb sa flat sliderom.. treba njega staviti :toothy12: :toothy12:
doritos:
--- Citat: tomof10 - 23 Veljača, 2010, 00:32:48 ---moram sad kroz koji dan snimit jedan video cito tako da ima jedan u projektu , stos e tice karba sad mi je 19 al imo sam 21(ali sam prodo) poto je kit prerade i puno se vse vrti,zracnjak je bili dobro legla 21 i razzlike u performansama?
--- Kraj citata ---
19 i 21 je su potpuno isti fergazeri, al skroz samo sto 21 moze vise zraka unjet u sebe kolko znam a ostalo isto sve...
doritos:
--- Citat: Drnda-1 - 23 Veljača, 2010, 00:40:43 ---ma nema veze.. ugl znam kako onaj runner njegov ide.. ono grize haha.. ugl. ako ste isti onda tvoje leti.. ;D
a za doritosa.. nemoj puno govoriti mjesanac, mogla bi se ta nalja na njemu naci ako se ofarba :toothy12: :toothy12:
a karb bi ja najradije sa flat sliderom neki jer po pricama su oni najbolji ... :dontknow:
ja na motoru imam 32 karb sa flat sliderom.. treba njega staviti :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:toothy3: koji lom hehe
tomof10:
ok nema problema
-malossi gus (preraden na polini corsu)
-malosi over renge vario
-polini remen (800 x 17 mm)
-malossi torq
-delortto phbg 19 as (w7,klipic 40,ler dizna 50)
-rms kvacilo plave oprugice (najmekse u najopustenijem polozaju)
-winigbelt ona kopija od rms
-polini secundar 21,5%
-red spong ali sad je polini gljiva kao ona e5
-stage6 prirubnica
-stage 6 oversize usis
-stage 6 pro spuh NESTO JEBENO ::)
ostalo imam puno sitnica poboljsano hladenje,veci ventilator,disk sportski,buzetti nogara,podizac itd.. :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju