Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti tuning by toms -> BB

<< < (27/49) > >>

cvele60:

--- Citat: doritos - 22 Veljača, 2010, 22:00:56 ---a nebi ngk 9 mozda ?? tako bar ja mislim da malossi preporucuje...

--- Kraj citata ---
Potpis....8 zimi-9 leti....7-ica je za serijale a tvoj skut je daleko od toga  :icon_thumright:

pajo:
tomo kako ti se sad čini sa usisom i prirubnicom??

Drnda:
ma namucio sam se ja sa tim vise pa ti kazem hehe. glavno da si rijesio.. i meni needlejet je stalno bio pun smeca jer je gorivo teki shit ovdje.. uglvnom za to gasenje na ful gasu, meni se dogadjalo ima par dana kada sam sastavio piaspeedija i ja mislio do struju je.. ali nije bilo.. uglavnom provjeri jel ti karb stoji nakosos, ne ono kao pod 45 nego nagnut lijevo ili desno.. jer onda plovak prije zatvori ulaz u casicu i kada je ful gas on potegne vise i povuce zrak ili tako nekako.. uglavnom treba biti izravnat, u tome je bio moj problem.. a za svjecku ili 8 zimi/9 ljeti ili 10 ljeti jer je jak setup...

doritos:
e a pod kaj spada super bosna f100 po ngk-ovoj ljestvici brojeva?? ono je f100 ko i ngk 10?? jbt meni je drzala na svemu mogucem, serijali, malossi sport-arrrow extrem, pa sa dpr c21-i tuned malossi i tako punih god dana a kostala oko 12kn... :icon_thumright:

tomof10:
@ pajo -prirubnia je kao i serijska mislim iste sirne jedino sto je metalna i ima prikljucak za vakum i ulje,al usis je perverzija i ja ga gonim bez granicnika al sa usmjerivacem 26 odaziv extra pogotovo sa gljivom

@drnda-naj#bo sam se ja uf nas kako, jeste stojo mi je malo ukoso al vise nije :toothy10:

@doritos ja mislim da je ta tvoja ekvivalent ngk 10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju